Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)
Пошуковий запит: (<.>A=Дійчук В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6

      
Категорія:    
1.

Дійчук В. В. 
Термодинамічні та електрохімічні дослідження міжфазної границі CdTe - електроліт / В. В. Дійчук, А. Г. Волощук, В. В. Нечипорук // Укр. хим. журн. - 2010. - 76, № 5/6. - С. 84-88. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Г576.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж21854 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Білоголовка В. Т. 
Хімічна метрологія : навч. посіб. / В. Т. Білоголовка, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук; Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича. - Чернівці : Рута, 2011. - 95 c. - Бібліогр.: с. 93-95. - укp.

Висвітлено теоретичні засади хімічної метрології, основні принципи підходу до вимірювань, а також питання їх метрологічного забезпечення. Увагу приділено похибкам вимірювань, проблемам сумнівних значень, питанням обробки результатів аналізу. Розкрито поняття про фізичну величину, розглянуто історію формування одиниць фізичних величин, наведено правила написання позначених одиниць. Увагу приділено кореляційному аналізу та його застосуванню в хімічних дослідженнях. Розглянуто взаємозв'язок метрології та аналітичної хімії, наведено теоретичний матеріал курсу, приклади розв'язування типових задач та методики лабораторних робіт.


Індекс рубрикатора НБУВ: Г43/48-2 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА753779 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Дійчук В. В. 
Окисно-відновні реакції на межі поділу напівпровідник - електроліт: термодинамічний і фізико-хімічний аналізи : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.04 / В. В. Дійчук; Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича. - Чернівці, 2011. - 20 c. - укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Г576.2,0 + Г534.7,0

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА382636 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Кобаса І. М. 
Контроль безпеки сировини та харчових продуктів методом атомно-абсорбційної спектроскопії : навч. посіб. / І. М. Кобаса, В. Т. Білоголовка, А. Г. Волощук, В. В. Дійчук; Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича. - Чернівці : Рута, 2014. - 159 c. - Бібліогр.: с. 153-157 - укp.

Розкрито принцип методу та особливості атомно-адсорбційного аналізу, надано відомості про будову атомно-адсорбційних спектрофотометрів з полум'яною й електротермічною атомізацією, джерела спектрального випромінювання, атомізатори, оптичні системи тощо. Розглянуто метрологічні характеристики атомно-адсорбційного методу аналізу та способи підвищення його точності, надано поняття чутливості визначення, характеристичної концентрації, достовірності та відтворюваності аналітичного методу, межі виявлення. Наведено методологічні рекоменендації з вибору оптимальних умов атомно-адсорбційного аналізу, досліджено вплив різних чинників на аналітичний сигнал у полум'яній атомно-адсорбційній спектрофотометрії. Надано загальну характеристику токсичних металів, токсико-гігієнічну характеристику металевих забруднень. Показано можливості дослідження біологічних матеріалів, харчових продуктів і сировини, грунтів і природних вод методом атомно-абсорбційного аналізу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1с344 я43

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА787162 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Інструментальні методи аналізу харчової продукції : навч. метод. посіб. / уклад.: А. В. Сачко, В. В. Дійчук, М. М. Воробець, О. В. Сема; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2020. - 79 c. - Бібліогр.: с. 77 - укp.

Розглянуто теоретичні матеріали та методики деяких базових понять, які застосовуються при визначенні різноманітних фізико-хімічних показників харчової продукції.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1с я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА848254 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Хімія смаку, кольору та запаху : навч. посіб. / уклад.: С. Д. Борук, В. В. Дійчук, М. М. Воробець, О. В. Сема; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2020. - 79 c. - Бібліогр.: с. 78 - укp.

Розміщено відомості про регулювання візуальними та смаковими характеристиками харчової продукції. Визначено спосіб досягнення необхідних органолептичних характеристик - використання харчових добавок різної природи. Розглянуто будову, властивості та правила застосування харчових добавок різної природи. Увагу приділено емульгаторам - сумішам харчових добавок, що регулюють консистенції харчових продуктів. Зазначено роль харчових добавок, які сприяють збільшенню термінів зберігання харчових продуктів; консервантам, антибіотикам, антиоксидантам.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-34 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА848475 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського