Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Ебіенфа П$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Ебіенфа П. Д. Інтенсифікація процесу обжарювання солоду / П. Д. Ебіенфа, В. Я. Груданов, В. М. Поздняков, А. І. Єрмаков // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5. - С. 141-150. - Бібліогр.: 17 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л870.21-5
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Ебіенфа П. Д. І. Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продуктивності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / П. Д. І. Ебіенфа; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 c. - укp.Підвищено ефективність приготування карамельного солоду для виробництва темних сортів пива на основі створення обжарювального апарата барабанного типу. Розроблено математичну модель теплопровідності за стаціонарного режиму через шар оброблюваного продукту з уточненими коефіцієнтами. Виконано моделювання процесів теплопередачі в обжарювальному апараті з барабанним робочим органом і одержано нове узагальнене критеріальне рівняння для визначення коефіцієнта тепловіддачі від стінки барабана до частинок, що нагріваються, та кількості теплоти, переданої за одиницю часу від стінки барабана до твердих частинок продукту. Розроблено обжарювальний апарат нової конструкції для виробництва карамельного солоду з максимальною кількістю одночасно обжарюваного продукту до 300 кг. Визначено, що апарат має поліпшені техніко-експлуатаційні характеристики та може використовуватись в малих пивоварних виробництвах та закладах громадського харчування, барах і агросадибах. На підставі аналізу експериментальних даних визначено оптимальні режимні та технологічні параметри обжарювання карамельного солоду в розробленому апараті, що забезпечують високу якість солоду за мінімізації питомих енерговитрат. Індекс рубрикатора НБУВ: Л876.2-5
Шифр НБУВ: РА423014 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|