Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Жилка О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Жилка О. А. 
Проблеми забезпечення матеріальними ресурсами підприємств харчової промисловості / О. А. Жилка // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 22. - С. 109-111. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Розглянуто основні тенденції розвитку цукрової і молочної галузей промисловості та проблеми їх забезпечення матеріальними ресурсами за ринкових умов господарювання. Приділено увагу основним факторам, які впливають на підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів, оскільки від цього залежить прибутковість підприємства та забезпечення споживачів якісними продуктами харчування.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.4-553.8 + У9(4УКР)306.751.353-553.8

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Жилка О. А. 
Теоретичні аспекти управління матеріальними ресурсами / О. А. Жилка // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 24. - С. 79-81. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Розглянуто основні теоретичні аспекти управління матеріальними ресурсами на підприємствах харчової промисловості. Висвітлено питання: економічної суті та складу матеріальних ресурсів, системного підходу до управління матеріальними ресурсами.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-571-21

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Жилка О. А. 
Проблеми розвитку молочної промисловості України / О. А. Жилка, А. О. Заїнчковський // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 32. - С. 120-123. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Проаналізовано основні проблеми розвитку молочної промисловості України: зниження обсягів виробництва молока, зниження чисельності поголів'я корів, проблеми низької якості виробленого молока. Зазначено головні аспекти діяльності підприємств молочної промисловості за умов відсутності якісних сировинних ресурсів.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353 + Л95,0

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського