Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Заплетніков І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10

      
Категорія:    
1.

Заплетніков І. М. 
Дослідження руху коренеплодів на решеті калібрувальної машини / І. М. Заплетніков, О. Л. Фалько // Харч. пром-сть. - 2007. - № 5. - С. 61-65. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Викладено теоретичні дослідження штучних режимів вібропереміщення коренеплодів у процесі їх калібрування на поверхні, що складається з віяловидно розташованих сталевих стрижнів. Надано обгрунтування розрахункової схеми процесу калібрування на сепарувальній поверхні, яка коливається під заданим кутом із заданою частотою.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.11-5

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Заплетніков І. М. 
Прогнозування еволюції віброакустичних характеристик технологічного обладнання харчових виробництв : монографія / І. М. Заплетніков, В. О. Кіріченко, Ю. В. Жидков; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 144 c. - Бібліогр.: с. 141-144. - укp.

Наведено загальні відомості з віброакустики, з визначення рівнів звукової потужності технологічного обладання за звуковим тиском, норми шуму для підприємств харчових виробництв. Подано аналітичне та експериментальне обгрунтування зміни віброакустичних характеристик (ВАХ) технологічного обладнання харчових виробництв. Наведено математичні моделі віброакустичних процесів, методи прогнозування та моделювання ВАХ обладнання. Проведено дослідження еволюції ВАХ технологічного обладнання. Встановлено зв'язок ВАХ з параметрами машин. Запропоновано практичні рекомендації щодо покращання ВАХ технологічного обладнання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л81-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА751159 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Заплетніков І. М. 
Дослідження коефіцієнтів тертя овочів по сталі / І. М. Заплетніков, В. О. Кіріченко, А. В. Шеїна // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 11-16. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Визначено коефіцієнти тертя по сталі деяких видів овочів. Наведено методику та результати експерименту.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л990.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Заплетніков І. М. 
Стенд для комплексної оцінки експлуатаційних параметрів овочерізки / І. М. Заплетніков, О. Г. Дахов // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 17-24. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Створено стенд для визначення та комплексної оцінки експлуатаційних параметрів овочерізки RobotcoupeCL30. За допомогою стенда визначено вібраційні, акустичні характеристики, зусилля на робочому органі, кількість його обертів і потужність, що споживається машиною.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л990.3-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Погребняк А. В. 
Структура і динаміка струменя гідром'ясорізки / А. В. Погребняк, І. М. Заплетніков // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - 3, вип. 10. - С. 3-13. - Бібліогр.: 17 назв. - укp.

Вивчено особливості структури та динаміку струменя води, який є ріжучим інструментом. Показано яким чином характеристики гідроструменя пов'язані з ефективністю різання м'яса, яке має низьку температуру.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.14-51 + Л92-5-01

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Заплетніков І. М. 
Теоретичні передумови створення об'ємних дозаторів круп / І. М. Заплетніков, С. В. Владіміров // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - 1, вип. 10. - С. 9-14. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розглянуто аналітичні дослідження, що дозволяють визначати оптимальне значення тих факторів які впливають на роботу дозатора, а саме, такі як, прискорення вібратора залежно від фізико-механічних характеристик крупи, розмірів мірної ємності, діаметра заслінки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.083-5-02

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
7.

Заплетніков І. М. 
Аналіз кінематичного дослідження механізмів подачі продукту в зону різання / І. М. Заплетніков, А. К. Пільненко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 1. - С. 135-141. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

У ході дослідження виявлено кінематичні параметри механізму подачі продукту, який здійснює гойдальний рух на дисковий ніж.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.14

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
8.

Заплетніков І. М. 
Інноваційні підходи до поліпшення експлуатаційних характеристик обладнання харчових виробництв : монографія / І. М. Заплетніков, А. М. Поперечний, Д. О. Єрьоменко, Л. М. Антропова, О. Л. Фалько; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від.-ня, 2013. - 290 c. - укp.

Викладено результати науково-дослідних робіт викладачів та аспірантів кафедри, а також одержаних патентів України та Росії. Висвітлено інноваційні підходи до покращання експлуатаційних характеристик обладнання харчових виробництв: мийного, сортувально-калібрувального, подрібнюючого, сушильного, екстрагувального, обробки риби, дозувального. Доведено, що удосконалення обладнання спрямовано на підвищення його продуктивності, надійності, якості як самого обладнання, так і виробляємої продукції, покращання віброакустичних характеристик.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л81-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА775070 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
9.

Заплетніков І. М. 
Сучасні вимоги до викладання дисципліни "Розрахунок і конструювання машин і апаратів галузі" / І. М. Заплетніков // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52. - С. 232-238. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.

Зазначено, що підручники та навчальні посібники з дисципліни "Розрахунок і конструювання машин і апаратів харчових виробництв" не повністю відповідають сучасним вимогам до підготовки фахівців і магістрів за спеціальністю "Обладнання переробних і харчових виробництв" за напрямом "Машинобудування". Змінилася технологія розрахунку, конструювання та виготовлення харчового обладнання. Велика частина його виготовляється за індивідуальними замовленнями. За сучасних умов ринкових відносин заводи, фірми, проектні організації та конструкторські підрозділи змушені скорочувати терміни проектування та створення обладнання, відступаючи від вимог ДСТУ 3973-2000. Для цього використовуються САПР сучасні комп'ютерні програми. Під час підготовки спеціалістів і магістрів більше уваги слід приділяти конструювання обладнання, а в розрахунках більше використовувати програми інформаційних технологій. У розрахунках слід давати розрахункові моделі та математичний апарат для їх опису. Такі підходи сприятимуть розвитку творчих здібностей студентів, а також, у кінцевому рахунку, підвищенню технічного рівня та якості обладнання переробних і харчових виробництв.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-5-02 р

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
10.

Заплетніков І. М. 
Основи технічної віброакустики обладнання харчових виробництв : підручник / І. М. Заплетніков, О. В. Гордієнко, А. К. Пільненко, А. В. Коваленко; ред.: І. М. Заплетніков; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від-ня, 2014. - 225 c. - Бібліогр.: с. 191-192 - укp.

Висвітлено основи фізичної віброакустики. Розглянуто методологічні основи вибору, визначення, аналізу та математичної обробки віброакустичних характеристик технологічного обладнання підприємств харчування. Викладено вібраційні характеристики технологічного обладнання та експериментальні методи визначення його віброакустичних характеристик. Наведено методику розрахунку шумової характеристики технологічної машини. Розглянуто питання технічного нормування шумових характеристик і методи та засоби зниження шуму технологічного обладнання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-5-02 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА801362 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського