1. |
Зенкіна О. В. Дослідження окиснювальної стабільності високоолеїнової олії та пальмового олеїну / О. В. Зенкіна, І. М. Демідов, Л. В. Пешук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 46-48. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Порівняно стійкості до окиснення високоолеїнової олії з соняшнику сорту "Еней" та пальмового олеїну - жиру з досить низькою точкою топлення, що мають близькі сфери застосування в маргариновій промисловості. Досліджено і порівняно можливість та доцільність стабілізації цих жирів з використанням сумішей антиоксидантів, таких як Grindox 204 (Danisko) і Antransine 55. Ключ. слова: окиснювальна стабільність, високоолеїнова олія, швидкість окиснення Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.123/129
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|