Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Змєєва І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9

      
Категорія:    
1.

Ялпачик Ф. Ю. 
Методика проведення експериментальних досліджень процесу розливу харчових рідин / Ф. Ю. Ялпачик, І. М. Змєєва // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 317-321. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Наведено методику проведення експериментальних досліджень процесу розливу харчових рідин до вказаного рівня.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л818.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Ялпачик Ф. Ю. 
Обгрунтування методу визначення коефіцієнту витікання з урахуванням числа Рейнольдса / Ф. Ю. Ялпачик, І. М. Змєєва // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - 3, вип. 10. - С. 209-214. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Проаналізовано методи визначення коефіцієнта витрат у разі розливу харчових рідин, обгрунтовано метод визначення коефіцієнта витікання з урахуванням числа Рейнольдса.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л818.2-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Змєєва І. М. 
Вплив коефіцієнтів місцевих опорів розливної системи на продуктивність дозуючого пристрою / І. М. Змєєва, С. В. Кюрчев, Ф. Ю. Ялпачик, М. І. Стручаєв // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 21-27. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Проаналізовано вплив коефіцієнтів місцевих опорів розливної системи на продуктивність дозуючого пристрою.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л119.84-51

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Змєєва І. М. 
Обгрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / І. М. Змєєва; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2014. - 20, [1] c. - укp.

Досліджено вплив режимів роботи та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку на продуктивність процесу розливу. З'ясовано вплив режимів роботи та параметрів обладнання для розливу такого соку на точність процесу розливу. Визначено оптимальні режими роботи та параметри обладнання для розливу освітленого яблучного соку, що забезпечують високу продуктивність та точність процесу розливу. Наведено рекомендації для розрахунку і обгрунтування конструктивних рішень пристроїв для розливу цього соку до зазначеного рівня.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91/99-5

Шифр НБУВ: РА411162 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Змєєва І. М. 
Обгрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / І. М. Змєєва; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2015. - 20, [1] c. - укp.

Запропоновано нове вирішення науково-прикладного завдання, яке полягає у підвищенні продуктивності пристрою для розливу та точності процесу розливу шляхом оптимізації технологічних і конструктивних параметрів, режимів роботи пристрою для розливу дозувально-наповнювального автомату. Одержано й експериментально підтверджено залежності, що пов'язують технологічні та конструктивні показники процесу розливу освітленого яблучного соку з технологічними параметрами роботи пристрою для розливу. Знайдено залежності між висотою підйому манжети відносно направляючої, висотою стовпа рідини в пристрої для розливу, кутом нахилу направляючої на продуктивність пристрою для розливу та точністю процесу. Запропоновано методику розрахунку технологічних і конструктивних параметрів пристрою для розливу освітленого яблучного соку до зазначеного рівня. Розроблено промисловий зразок пристрою для розливу. Результати досліджень впроваджено у виробництво.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА412787 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Змєєва І. М. 
Підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів гідравлічного тракту / І. М. Змєєва // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 248-253. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Мета роботи - визначення параметрів для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів і конструктивних параметрів гідравлічного тракту. У ході аналізу експериментальних досліджень взаємозв'язку технологічних і конструктивних показників процесу розливу освітленого яблучного соку з технологічними параметрами роботи пристрою для розливу встановлено лінійний характер залежностей для визначення продуктивності, та нелінійний характер залежностей для визначення точності дозування. Експериментально встановлено, що необхідні для забезпечення високої продуктивності пристрою для розливу та точності дозування діапазони висоти підйому манжети відносно направляючої повинні знаходитися в межах від 8 до 13 мм; діапазони висоти стовпа рідини в пристрої для розливу не повинні виходити за межі 0,4 м, а кут нахилу направляючої повинен знаходитися у межах від 30 до 45 град.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
7.

Змєєва І. М. 
Методика визначення параметрів гідравлічного тракту для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів / І. М. Змєєва // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 158-163. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Досліджено технологічну операцію розливу освітленого яблучного соку в споживчу тару. Наведено методику визначення параметрів гідравлічного тракту для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів і конструктивних параметрів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л818.2 + Л961.92/99

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
8.

Змєєва І. М. 
Визначення оптимальних параметрів окремих вузлів дозатора / І. М. Змєєва // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 3. - С. 200-209. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Мета роботи - визначення оптимальних параметрів окремих вузлів дозатора для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів і конструктивних параметрів. Об'єкт дослідження - технологічна операція розливу освітленого яблучного соку в споживчу тару. Досліджено технологічні, конструктивні та кінематичні параметри пристрою для розливу освітленого яблучного соку до зазначеного рівня у взаємозв'язку з показниками продуктивності та точності процесу розливу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
9.

Змєєва І. М. 
Моделювання процесу заповнення банки при гравітаційному методі розливу до зазначеного рівня / І. М. Змєєва, О. В. Бондаренко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 236-245. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.

Мета роботи - визначення рівняння, яке описує процес розливу, враховуючи взаємозв'язок умов течії газу і рідини та їх фізичні властивості. Досліджено технологічну операцію розливу освітленого яблучного соку в споживчу тару; технологічні, конструктивні та кінематичні параметри пристрою для розливу освітленого яблучного соку до зазначеного рівня у взаємозв'язку з показниками продуктивності та точності процесу розливу. Запропоновано рівняння, яке описує процес розливу, враховуючи взаємозв'язок умов течії газу і рідини та їх фізичні властивості, і його можна розглядати як загальне рівняння процесу гравітаційного розливу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського