Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Казаченко С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Казаченко С. В. 
Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15 / С. В. Казаченко; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 1999. - 20 c. - укp.

Дисертацію присвячено розробці та товарознавчій оцінці нових комбінованих м'ясних консервів із використанням дріжджових домішок. Проектування раціональних рецептур здійснено за допомогою комп'ютерної програми та визначеними критеріями оптимізації, що відповідають сучасним уявленням науки про харчування. Вперше для балансування амінокислотного та мінерального профілю комбінованих консервів використано дріжджові домішки й отримано на їх основі молочно-дріжджову і біологічно-активну композиції, для чого проведено комплексні дослідження їх якості. Внаслідок товарознавчої оцінки нових комбінованих м'ясних консервів доведено ефективність застосування аналітичного моделювання щодо отримання продуктів високої харчової та біологічної цінності, а також вплив дріжджових добавок на функціональні властивості комбінованих фаршу та паштету. Гарантом високої біологічної цінності консервів є проведені досліди за умов in vitro. Розглянуто закономірності змін основних характеристик комбінованих фаршу та паштету в процесі зберігання.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л962-9

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА307651 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Орлова Н. 
Безпечність овочево-фруктових консервів / Н. Орлова, С. Казаченко, І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 162-168. - Бібліогр.: 17 назв. - укp.

Наведено результати дослідження показників безпечності нових консервів із кабачків і аличі та консервів із гарбузів і айви після тривалого зберігання. Розкрито вплив удосконаленого способу одержання овочево-фруктових консервів на їх безпечність.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Мотузка Ю. 
Розчинність продуктів для ентерального харчування / Ю. Мотузка, О. Романенко, С. Казаченко // Техн. науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 203-209. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р351

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж101341 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського