![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Казаченко С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Казаченко С. В. Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15 / С. В. Казаченко; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К., 1999. - 20 c. - укp.Дисертацію присвячено розробці та товарознавчій оцінці нових комбінованих м'ясних консервів із використанням дріжджових домішок. Проектування раціональних рецептур здійснено за допомогою комп'ютерної програми та визначеними критеріями оптимізації, що відповідають сучасним уявленням науки про харчування. Вперше для балансування амінокислотного та мінерального профілю комбінованих консервів використано дріжджові домішки й отримано на їх основі молочно-дріжджову і біологічно-активну композиції, для чого проведено комплексні дослідження їх якості. Внаслідок товарознавчої оцінки нових комбінованих м'ясних консервів доведено ефективність застосування аналітичного моделювання щодо отримання продуктів високої харчової та біологічної цінності, а також вплив дріжджових добавок на функціональні властивості комбінованих фаршу та паштету. Гарантом високої біологічної цінності консервів є проведені досліди за умов in vitro. Розглянуто закономірності змін основних характеристик комбінованих фаршу та паштету в процесі зберігання. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л962-9
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА307651 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Орлова Н. Безпечність овочево-фруктових консервів / Н. Орлова, С. Казаченко, І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 162-168. - Бібліогр.: 17 назв. - укp.Наведено результати дослідження показників безпечності нових консервів із кабачків і аличі та консервів із гарбузів і айви після тривалого зберігання. Розкрито вплив удосконаленого способу одержання овочево-фруктових консервів на їх безпечність. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Мотузка Ю. Розчинність продуктів для ентерального харчування / Ю. Мотузка, О. Романенко, С. Казаченко // Техн. науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 203-209. - Бібліогр.: 10 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Р351
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж101341 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|