Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Карышева Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Карышева Л. П. 
Разработка и апробация технологии промышленного производства бактериологического пептона из мясо-костных бульонов побочных продуктов мясоперерабатывающих предприятий / Л. П. Карышева // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2002. - № 1. - С. 66-69. - Библиогр.: 15 назв. - рус.

Наведено результати наукових досліджень з ефективності заміни м'ясної білкової основи для культивування мікроорганізмів під час виробництва вакцин сухим м'ясо-кістковим пептеном, який виготовляється із бульйонів побічних продуктів м'ясопереробних підприємств.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л929

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського