1. |
Козіцька М. Є. Розроблення способів очищення напівпродуктів бурякоцукрового виробництва з використанням активованого осаду соку II сатурації та пари : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05 / М. Є. Козіцька; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - К., 2000. - 19 c. - укp.Дисертацію присвячено питанню вдосконалення технології очищення дифузійного соку та клеровки жовтих цукрів з метою підвищення ефекту очищення. Розроблено ефективний спосіб очищення дифузійного соку, який грунтується на попередньому одночасному обробленні дифузійного соку парою та активованим вапняним молоком осаду соку II сатурації, а також спосіб очищення дифузійного соку, який передбачає попереднє оброблення дифузійного соку парою та пересатурованою суспензією соку II сатурації. Значну увагу приділено способу очищення клеровки жовтих цукрів з використанням суміші активованого вапняним молоком і неактивованого осаду соку II сатурації та моноамонійфосфату. Встановлено, що дані способи забезпечують підвищення ефекту очищення. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.4-01
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА308631 Пошук видання у каталогах НБУВ
|