Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Корнільєв Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6

      
Категорія:    
1.

Корнільєв Г. В. 
Динаміка моно- та дисахаридів у плодах нектарина у процесі достигання / Г. В. Корнільєв, В. М. Єжов // Вісн. Одес. нац. ун-ту. - 2010. - 15, вип. 6. - С. 31-35. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.

Изучена динамика моно- и дисахаридов в процессе созревания плодов 4 сортов нектарина селекции НБС - ННЦ. Для средних и поздних сортов имеют место 3 стадии созревания, различающиеся характером накопления углеводов. В исследуемый период в плодах этих сортов установлено повышение доли дисахаридов, а в плодах поздних сортов, кроме того, - содержания суммы моно- и дисахаридов.


Індекс рубрикатора НБУВ: П256.32-272

Шифр НБУВ: Ж69659 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Корнільєв Г. В. 
Вплив метеоумов на хімічний склад плодів нектарина (IBPersica vulgarisD subsp. IBnectarinaD (Ait.) Shof.) / Г. В. Корнільєв, О. О. Ріхтер, В. М. Єжов // Інтродукція рослин. - 2011. - № 1. - С. 76-80. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Наведено багаторічні відомості про хімічний склад плодів двох сортів нектарина різних термінів достигання та метеоумови під час вегетації. Розраховано коефіцієнти кореляції між показниками хімічного складу та метеофакторами. Виявлено, що метеофактори найбільше впливають на вміст сухих речовин, дисахаридів, водорозчинного пектину і титрованих кислот.


Індекс рубрикатора НБУВ: П256.32

Шифр НБУВ: Ж22632 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Корнільєв Г. 
Вивчення хімічного складу листків IBPersica davidianaD Carr. у процесі вегетації / Г. Корнільєв, Л. Комар-Темна // Біол. студії. - 2011. - 5, № 1. - С. 125-130. - Бібліогр.: 20 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: П256.31-26

Шифр НБУВ: Ж100193 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Корнільєв Г. В. 
Накопичення та перетворення біологічно активних речовин у процесі дозрівання iPersica vulgaris/i subsp. inectarina/i (Ait.) Shof. : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 / Г. В. Корнільєв; Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича. - Чернівці, 2012. - 20 c. - укp.

Досліджено біологічно активні речовини (БАР) плодів і листків нектарина з метою з'ясування закономірностей їх накопичення та перетворень у процесі дозрівання. Здійснено аналіз вмісту вуглеводів (моно- та дисахаридів, пектинових речовин), органічних кислот (ди- та трикарбонових аскорбінової), каротиноїдів, фенольних речовин у плодах та листках нектарина різних строків дозрівання. Вперше між плодами та листками нектарина виявлено достовірну різницю у вмісті пектинових речовин, зв'язаних форм органічних кислот, аскорбінової кислоти, каротиноїдів і полімерних форм фенольних речовин. Досліджено вміст, склад і закономірності накопичення БАР на окремих стадіях формування плодів і листків нектарина у процесі вегетації. Методом ВЕРХ у плодах і листках нектарина протягом вегетації виконано розділення ди- та трикарбонових кислот, а також речовин фенольної природи (фенолокислот і флавонолів - глікозидів кверцетину). Розглянуто зміну антиоксидантної активності плодів і листків нектарина у динаміці вегетації та виявлено речовини, що її визначають.


Індекс рубрикатора НБУВ: П256.32-272.537

Шифр НБУВ: РА393618 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Корнільєв Г. 
Накопичення пектинових речовин у плодах і листках нектарина у процесі вегетації / Г. Корнільєв, В. Єжов // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2010. - Вип. 52. - С. 172-178. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.

Досліджено зміну вмісту пектинових речовин у плодах і листках 6 сортів нектарина селекції НБС - ННЦ. Встановлено, що максимальний вміст пектинових речовин у плодах не припадає на момент їх зрілості, а в листках відзначається безпосередньо перед падолистом. У процесі вегетації виявлено поступове збільшення частки водорозчинного пектину у плодах і листках. Зроблено висновок про можливість використання плодів і листків нектарина як потенційного джерела пектинових речовин.


Індекс рубрикатора НБУВ: П256.32-272.5

Шифр НБУВ: Ж28852/б. Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Корнільєв Г. В. 
Сортозразки Origanum vulgare (Lamiaceae) як перспективні продуценти біологічно активних речовин / Г. В. Корнільєв, А. Є. Палій, Н. В. Марко, Б. О. Виноградов, В. М. Єжов // Укр. ботан. журн.. - 2014. - 71, № 1. - С. 90-95. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Е522.927.16 Lam

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж22024 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського