1. |
Корягіна М. Ф. Технологія продукції громадського харчування : Навч. посіб. / М. Ф. Корягіна, А. І. Юліна, Т. Ф. Петренко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2002. - 130 c. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.Наведено тематику лабораторних робіт з технології виготовлення продукції громадського харчування. Описано технологію приготування страв української кухні. Значну увагу приділено характеристиці страв і виробів, правилам їх подачі, оформленню та алгоритмам виконання робіт. Приведена тематика лабораторных работ по технологии приготовления продукции общественного питания. Описана технология приготовления блюд украинской кухни. Значительное внимание уделено характеристике блюд и изделий, правилам их подачи, оформлению и алгоритмам выполнения работ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99я73-1
Шифр НБУВ: ВА631333 Пошук видання у каталогах НБУВ
|