Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Корягіна М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Корягіна М. Ф. 
Технологія продукції громадського харчування : Навч. посіб. / М. Ф. Корягіна, А. І. Юліна, Т. Ф. Петренко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2002. - 130 c. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.

Наведено тематику лабораторних робіт з технології виготовлення продукції громадського харчування. Описано технологію приготування страв української кухні. Значну увагу приділено характеристиці страв і виробів, правилам їх подачі, оформленню та алгоритмам виконання робіт.

Приведена тематика лабораторных работ по технологии приготовления продукции общественного питания. Описана технология приготовления блюд украинской кухни. Значительное внимание уделено характеристике блюд и изделий, правилам их подачи, оформлению и алгоритмам выполнения работ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99я73-1

Шифр НБУВ: ВА631333 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського