Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Кос'янчук Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Кос'янчук Н. І. 
Вплив лізин-протеїнових добавок на резистентність, продуктивність і якість м'яса свиней : Автореф. дис... канд. вет. наук : 16.00.06 / Н. І. Кос'янчук; Львів. держ. акад. вет. медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2001. - 18 c. - укp.

Досліджено вплив лізин-протеїнових домішок на організм свиней та якість отриманої продукції. Проведено комплексну ветеринарно-санітарну оцінку продуктів забою свиней, яким згодовували білково-мінеральну домішку, Ліпрот-РАД і Ліпрот-АДШВ. Результати досліджень поглиблюють сучасні уявлення про вплив лізин-протеїнових домішок на резистентність і продуктивність тварин, санітарну та харчову якість одержаної продукції. Показники гематологічних і гуморальних факторів неспецифічної резистентності тварин значно розширюють підхід до комплексної ветеринарно-санітарної оцінки та біологічної цінності отриманої продукції. Установлено: кормові домішки активують фактори неспецифічної резистентності тварин, що призводить до покращання біологічної цінності отриманої продукції. Вивчено вплив лізин-протеїнових домішок на харчову цінність м'яса свиней і органолептичні властивості, вміст основних нутрієнтів: білків, жирів, зольних елементів, амінокислот і мінеральних речовин. Доведено, що кормові домішки Ліпрот-РАД і Ліпрот-АДШВ, введені до раціону свиней, не мають негативного впливу на фізіологічний стан тварин і біологічну цінність білків. Лізин-протеїнові домішки не тільки підвищують продуктивність і резистентність, але й впливають на хімічний і амінокислотний склад м'язової тканини.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: П65-60

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА315716 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Кос'янчук Н. І. 
Історія розвитку добробуту тварин та його значення / Н. І. Кос'янчук // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2012. - Вип. 13, N 3/4. - С. 424-427. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Висвітлено основні поняття добробуту тварин, які впливають на виробництво безпечної і якісної продукції. Розглянуто законодавчі документи щодо регулювання питань добробуту тварин у трьох сферах: вирощування, транспортування та забій тварин.


Індекс рубрикатора НБУВ: П54

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Гігієна та санітарія переробних підприємств : навч. посіб. для студентів закл. вищ. освіти із спец. 181 - "Харчові технології" / Д. А. Засєкін, Н. І. Кос'янчук, М. Д. Кучерук, Н. М. Слободянюк, О. С. Яремчук; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2018. - 342 c. - Бібліогр.: 150 назв. - укp.

Розглянуто санітарно-гігієнічні вимоги до продовольчої сировини і продуктів харчування під час виробництва, зберігання, пакування, транспортування та реалізації. Висвітлено законодавчу та нормативну базу України з питань санітарії та гігієни під час виробництва харчових продуктів. Охарактеризовано принципи нормування шкідливих речовин у виробничій зоні під час виробництва харчових продуктів. Наведено гігієнічні вимоги до фахової діяльності персоналу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.952 я73 + П811.11 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА829035 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Кос'янчук Н. І. 
Ветеринарні аспекти здоров'я і добробуту тварин : монографія / Н. І. Кос'янчук, В. В. Недосєков; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2016. - 215 c. - Бібліогр.: с. 194-215 - укp.

Висвітлено основні поняття добробуту тварин, розглянуто біотичні й етичні аспекти у ветеринарній медицині. Проаналізовано міжнародні та національні нормативно-правові акти, що регламентують здоров'я і добробут тварин та безпечність і якість продукції. Розглянуто питання охорони навколишнього природного середовища під час експлуатації підприємств із переробки продукції тваринництва. Увагу приділено імунобіологічним засобам і їх впливу на природну резистентність організму тварин. Наведено характеристику кормових добавок. Вивчено вплив лізин-протеїнових добавок на продуктивність, резистентність і якість м'яса тварин.


Індекс рубрикатора НБУВ: П65-4 + П811.692.5 + Х819(4УКР)124.8

Рубрики:
  

Шифр НБУВ: ВА807548 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського