Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Крижська Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Крижська Т. А. 
Розробка технології сиров'яленого суцільном'язового продукту із м'яса птиці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Т. А. Крижська; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 c. - укp.

Вперше в Україні науково обгрунтовано та розроблено технологію сиров'яленого суцільном'язового продукту, виготовленого з білого м'яса птиці. Доведено, що використання вакууму інтенсифікує утричі дифузійно-осмотичні процеси нагромадження (проникнення) солі у м'язову тканину. Вперше встановлено ефективність використання рослинної сировини та технологічних інгредієнтів на якісні характеристики продукту: екстракту ялівцю - на гальмування окиснювальних процесів, мелених шишкоягід сумаху - на характерне забарвлення, позитивний вплив меду натурального - на активізацію мікрофлори бактеріального препарату (''ЛРР''). Вперше обгрунтовано ключові чинники (бар'єри) - сіль, вплив вакууму та технологічну композицію, які забезпечують гарантовану якість і мікробіологічну стабільність готового виробу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.04

Шифр НБУВ: РА421019 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського