Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Крошко О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Крошко О. С. 
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / О. С. Крошко; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2006. - 17 c. - укp.

Розроблено технологію виробництва борошняних композиційних сумішей з борошна різних зернових культур. Науково обгрунтовано доцільність і можливість підвищення харчової цінності борошна пшеничного хлібопекарського вищого сорту, розширення асортименту продукції, що виробляється на борошноземельних заводах, за рахунок складання композиційних сумішей. Проведено порівняльний аналіз хімічного складу та біохімічних властивостей борошна пшеничного вищого сорту, гречаного, ячмінного, вівсяного, кукурудзяного, рисового та тритикалевого. На підставі цих досліджень обгрунтовано якісний і кількісний склад борошняних композиційних сумішей. Установлено, що змішування сортового пшеничного борошна з борошном круп'яних культур у кількості 10 - 15 % дозволить підвищити її харчову та біологічну цінність: збільшити вміст білка, поліпшити його амінокислотний склад, збагатити борошно вітамінами, мікро- і макроелементами, баластними речовинами. Запропоновано технологію виробництва борошняних композиційних сумішей. Розроблено проект нормативної документації на борошняні суміші підвищеної харчової цінності. Технологію апробовано за виробничих умов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л822.1/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА346962 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського