Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Кручек О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
| | | | |
1. |
Семко Л. С. Перетворення в наноструктурних порошках нікелю і нанокомпозиті нікель/декстран / Л. С. Семко, О. І. Кручек, Л. С. Дзюбенко, П. П. Горбик, О. І. Оранська // Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології. - 2008. - 6, вип. 1. - С. 137-146. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.Одержано порошки мікро-, нанокристалічного та аморфного нікелю, а також нанокомпозити на основі декстрану та нанокристалічного нікелю. За допомогою методів електронної мікроскопії, рентгеноструктурного та диференціального термічного аналізу і диференціальної термогравіметрії вивчено структури та процеси перетворення порошків нікелю та нанокомпозита Ni/декстран. Досліджено особливості кристалізації аморфного та нанокристалічного Ni, його окиснення в порошках і нанокомпозиті Ni/декстрин; визначено точку Кюрі. Індекс рубрикатора НБУВ: К232.204.3 + К390.1-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72631 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Кручек О. А. Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук / О. А. Кручек; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2007. - 18 c. - укp. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л950.41
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА350839 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Семко Л. С. Електрофізичні властивості нанокомпозитів на основі полівінілхлориду та нанокристалічного нікелю / Л. С. Семко, С. М. Махно, О. І. Кручек, П. П. Горбик // Фізика і хімія твердого тіла. - 2010. - 11, № 3. - С. 657-662. - Бібліогр.: 18 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: В372.236 + В377 + Ж364.206.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж26618 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Семко Л. С. Магнетокеровані адсорбенти на основі нанокристалічного нікелю / Л. С. Семко, О. І. Кручек, Л. П. Сторожук, П. П. Горбик // Металлофизика и новейшие технологии. - 2011. - 33, № 7. - С. 985-996. - Бібліогр.: 22 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л292-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14161 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
5. |
Семко Л. С. Одержання, структура, електричні й сенсорні властивості композиційних матеріалів на основі полімерів і нанокристалічного нікелю / Л. С. Семко, О. І. Кручек, Ю. А. Шевляков, П. П. Горбик // Фізика і хімія твердого тіла. - 2009. - 10, № 2. - С. 447-452. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.Розроблено серію композиційних матеріалів на основі полімерів (полівінілхлориду та епоксидної смоли) та нанокристалічного нікелю, чутливих до дії парів розчинників (ацетону, толуолу, етанолу) і аміаку. Вивчено структуру, електричні та сенсорні властивості одержаних матеріалів. Установлено, що поріг перколяції в системі полівінілхлорид - нікель становить 0,095 об'ємної частки, а в системі епоксидна смола - нікель - 0,11. Показано, що розроблені сенсорні композиційні матеріали є найбільш чутливими до дії аміаку та ацетону. Індекс рубрикатора НБУВ: Л719.943
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж26618 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
6. |
Мікробіологія харчових виробництв : навч. посіб. / Л. В. Капрельянц, Л. М. Пилипенко, А. В. Єгорова, Я. Б. Пауліна, Л. В. Труфкаті, О. М. Кананихіна, Т. О. Велічко, О. О. Килименчук, О. А. Кручек, Т. В. Шпирко, М. І. Охотська. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2017. - 476 c. - укp.Викладено теоретичний та експериментальний матеріал із мікробіології харчових виробництв. Наведено опис мікробіоти, характерної для кожної галузі, її походження та роль у технологічних процесах. Вказано вади продукції, спричинені шкідливими мікроорганізмами. Висвітлено питання санітарно-гігієнічного режиму виробництва. Наведено перелік мікробіологічних показників, значення яких нормується чинною документацією. На основі державних і міждержавних стандартів розглянуто методи контролю продукції за кожним показником мікробіологічної безпеки. Значну увагу приділено висвітленню загальноприйнятих методів мікробіологічного аналізу, характеристиці та значенню кожного з показників мікробіологічної безпеки харчових продуктів, у тому числі санітарно-показових мікроорганізмів. Наведено характеристику та методи контролю деяких допоміжних матеріалів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-14 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА824539 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
7. |
Котляр Є. О. Технологія косметичного лосьйону на основі водно-спиртового екстракту з м'ятки виноградного насіння / Є. О. Котляр, С. І. Вікуль, О. В. Севастьянова, Н. О. Дец, О. А. Кручек // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 5. - С. 156-169. - Бібліогр.: 20 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л686.23-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|