3. |
Паюсова В. В. Теоретичні та практичні аспекти застосування інформаційних технологій в економічному аналізі / В. В. Паюсова, І. К. Кухаренко // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2007. - № 605. - С. 33-38. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування інформаційних комп'ютерних технологій у практиці бухгалтерського обліку та економічного аналізу, а також особливості формування інформаційної бази економічного аналізу за умов підприємств, що надають комунальні послуги, зокрема, на підприємствах із водопостачання та водовідведення. Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)20-211.852 + У053.9(4УКР)441.31ф
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29409/А Пошук видання у каталогах НБУВ
|
4. |
Гетьман І. А. Дослідження вуглеводно-амілазного комплексу борошна круп'яних культур і його сумішей з пшеничним / І. А. Гетьман, Л. А. Михонік, І. О. Кухаренко // Харч. пром-сть. - 2020. - № 27. - С. 46-52. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Досліджено показники вуглеводно-амілазного комплексу борошна круп'яних культур та його сумішей з пшеничним - вміст власних цукрів, цукроутворювальну здатність, автолітичну активність, газоутворювальну здатність, а також технологічні властивості, які тісно пов'язані з вищезазначеними показниками. Встановлено, що більшу кількість власних цукрів, порівняно з пшеничним борошном, мають ячмінне та гречане борошно, що позитивно впливає на газоутворення в тісті на початку бродіння. Дослідження формоутримувальної здатності показали, що більшість видів борошна можливо застосовувати в рецептурах не лише формового, але й подового хліба, адже показники розпливання кульки тіста незначно відрізнялись від контрольного зразка. Досліджені показники вуглеводно-амілазного комплексу, технологічних властивостей борошна круп'яних культур і його сумішей з пшеничним дають змогу використовувати їх в технології галузі, при цьому прогнозувати перебіг технологічних процесів у технології хліба з використанням борошна круп'яних культур. Індекс рубрикатора НБУВ: Л822.1/9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|