1. |
Ларіна М. В. Використання місцевої рослинної сировини для створення безалкогольних напоїв / М. В. Ларіна, В. М. Єжов, Н. М. Бакова, В. Д. Роботягов // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 1. - С. 58-62. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.Описано 13 пряноароматичних рослин з Нікітського ботанічного саду, які мають приємний аромат, тонізуючу й лікувально-профілактичну та бактерицидну дію, містять біологічно активні речовини й є перспективними у виробництві безалкогольних напоїв для покращання їх аромату, смаку, харчової цінності та біологічної стабільності. Описаны 13 пряноароматических растений из Никитского ботанического сада, которые имеют приятный аромат, тонизирующее и лечебно-профилактическое и бактерицидное действие, содержат биологически активные вещества и являются перспективными в производстве безалкогольных напитков для улучшения их аромата, пищевой ценности и биологической стабильности. Індекс рубрикатора НБУВ: Л88-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ
|