Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Любенко Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Любенко Г. Д. Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 159-165. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Мета роботи - розробка технології термостійкої молоковмісної начинки, де як структуроутворювачі використовують пектин і крохмаль. Обгрунтовано технологічні режими та параметри виробництва продукту. Індекс рубрикатора НБУВ: Л95
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Любенко Г. Д. Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Г. Д. Любенко; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 c. - укp.Дослідження присвячено науковому обгрунтуванню та розробці технологічних параметрів і режимів виробництва термостійкої замороженої начинки, функціонально-технологічним, реологічним і термостійким властивостям гідроколоїдів, що з результатами функціонально-технологічних досліджень властивостей білкових концентратів олійних культур є підгрунтям для створення дослідної системи термостійкої начинки. За результатами фізико-хімічних, структурно-механічніх, технологічних і органолептичних експериментальних узагальнень науково обгрунтовано та встановлено раціональний рецептурний склад і технологію термостійкої начинки. Розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію. Здійснено заходи з упровадження нової технології на підприємства з виробництва кондитерських і кулінарних виробів, ресторанного господарства. Подано дані щодо економічної ефективності від впровадження термостійкої замороженої начинки з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту у виробництво. Індекс рубрикатора НБУВ: Л860.4
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА423191 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|