Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Ліганенко М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Ліганенко М. Г. 
Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / М. Г. Ліганенко; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 c. - укp.

Розроблено новий вид продукції, який не має аналогу на українському ринку. Вперше для виробництва пектинових олігосахаридів використано процес ферментативного біокаталізу яблучних вичавок. Запропоновано нову ресурсозберігальну технологію переробки яблучних вичавок на пектинові олігосахариди та дієтичні харчові волокна. Визначено, що пектинові олігосахариди позитивно впливають на ріст і розвиток біомаси \i Bifidobacterium bifidum \i0, як і вже відомі пребіотики лактулоза та лактоза.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л848 + Л961.909.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА402528 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Пилипенко Л. 
Біфідогенна дія продуктів біотехнологічної конверсії пектину / Л. Пилипенко, І. Пилипенко, М. Ліганенко // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2014. - Вип. 65. - С. 306-312. - Бібліогр.: 26 назв. - укp.

Одержані кінетичні залежності накопичення B. bifidum від складу середовища культивування, тривалості процесу ферментації, джерел карбону. Визначено склад побічних продуктів біфідобродіння. Встановлено біфідогенну дію олігосахаридів, одержаних шляхом біотехнологічної конверсії пектину.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л848

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж28852/б. Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського