1. |
Медведовський Я. С. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / Я. С. Медведовський; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2003. - 17 c. - укp.Науково обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання білкових домішок "Біовіт" та соєвого текстурату, а також екстрактів лікарських рослин у рецептурах м'ясних фаршевих виробів з метою підвищення їх харчової та біологічної цінності, досліджено їх технологічні та фізико-хімічні властивості та встановлено раціональну концентрацію. Підтверджено антиоксидантну активність водно-спиртових екстрактів лікарських рослин та здатність гальмувати окисні процеси ліпідів у розроблених продуктах. Науково обгрунтовано технологію м'ясних фаршевих виробів з білковими домішками та рослинними екстрактами. Визначено структурно-механічні, реологічні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники даних виробів. Досліджено їх харчову та біологічну цінність. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.8-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА326994 Пошук видання у каталогах НБУВ
|