![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Наливайська Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Наливайська Н. М. Вплив згодовування крайніх за фізичною формою раціонів на вміст вільних амінокислот у рідині рубця і дванадцятипалої кишки / Н. М. Наливайська // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту. - 2001. - № 2-3. - С. 136-137. - укp.Встановлено, що за однакового рівня протеїну в раціоні, форма останнього чинила суттєвий вплив на обмін вільних амінокислот у травному тракті. У цьому разі в рубцевій рідині за умов згодовування гранул, концентрація вільних амінокислот зменшується, а в дуоденальній - підвищується, що відіграє позитивну роль для всмоктування амінокислот в кров. Індекс рубрикатора НБУВ: П60-451.21
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Чорний М. В. Санітарія і гігієна на підприємствах з виробництва та переробки молока й молочних продуктів : навч. посіб. / М. В. Чорний, Н. М. Наливайська, В. А. Пасічник, Т. М. Рижкова. - Х. : Гриф, 2010. - 284 c. - Бібліогр.: 246 назв. - укp.Проведено оцінювання молочної сировини, наведено загальні санітарно-гігієнічні вимоги до підприємств молочної промисловості та технологічних процесів виробництва молочної продукції. Подано відомості з особистої гігієни та виробничої санітарії працівників молокопереробних підприємств. Проведена оценка молочного сырья, приведены общие санитарно-гигиенические требования к предприятиям молочной промышленности и технологических процессов производства молочной продукции. Даны сведения по личной гигиене и производственной санитарии работников молокоперерабатывающих предприятий. Індекс рубрикатора НБУВ: П817.12я73-1 + Р123.951я73-1
Шифр НБУВ: ВА728473 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Наливайська Н. М. Вплив виробничого шуму на клініко-фізіологічний стан і біохімічні показники крові кіз / Н. М. Наливайська // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2011. - № 1. - С. 184-187. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Звуковий подразник в організмі тварин викликає зниження гемоглобіну, еритроцитів і кількості формених елементів у випадку одночасного підвищення кількості лейкоцитів. У складі лейкоцитарної формули збільшується кількість нейтрофілів і знижується вміст лімфоцитів та еозинофілів. Паралельно знижується кількість загального білка і підвищується, відповідно, вміст глобулінів у крові, що призводить до підвищення функціональної активності щитоподібної залози. Індекс рубрикатора НБУВ: П662-271.21 + П662-273.92
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|