Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Османова Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Османова Ю. В. 
Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ю. В. Османова; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 20 c. - укp.

Обгрунтовано доцільність використання у технологіях паштетів печінкових напівфабрикату з топінамбуру та цикорію. Визначено технологічні параметри одержання напівфабрикату з топінамбуру та цикорію з заданими функціонально-технологічними властивостями, що дозволить використовувати його у технологіях паштетів печінкових. Встановлено позитивний вплив напівфабрикату з топінамбуру та цикорію на покращання вологозатримувальної, вологозв'язувальної й емульгувальної здатності та стабілізації системи паштетних печінкових мас. Розроблено технології й асортимент паштетів печінкових з використанням напівфабрикату з топінамбуру та цикорію, визначено їх харчову та біологічну цінність, обгрунтовано умови та терміни зберігання. Розроблено нормативну та технологічну документацію, здійснено впровадження нових технологій паштетів печінкових на підприємствах м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства, розраховано економічний ефект від впровадження.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.6 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА389235 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського