Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Отрошко Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Отрошко Н. О. 
Електропровідність, в'язкість та структурно-динамічні характеристики сольватації солей нікелю (ІІ) та кальцію (ІІ) в розчинниках середньої полярності : Автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.04 / Н. О. Отрошко; Харк. нац. ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х., 2006. - 18 c. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Г562.184,0 + Г562.35,0

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА343609 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Евлаш В. В. 
Кількісне визначення вітаміну С в модельних харчових системах / В. В. Евлаш, Н. А. Отрошко, З. В. Вакшуль // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2012. - № 6/10. - С. 52-55. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Встановлено, що існуючі методики визначення масової частки вітаміну С в харчових системах мають 2 недоліки: враховують тільки одну форму вітаміну С (L-аскорбінову кислоту) і не беруть до уваги можливу взаємодію між вітаміном С та іншими компонентами харчових систем. Показано, що існує залежність між складом модельної системи і визначаємою кількістю аскорбінової кислоти.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-101

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Євлаш В. В. 
Розробка науково обгрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова, А. Л. Фощан, Н. О. Отрошко, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, І. С. Вовчинський, О. М. Калугін // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1). - С. 115-123. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

За результатами молекулярно-динамічного моделювання водних розчинів агару та желатину рекомендовано використовувати желатин, збагачений гідроксипроліном для гелеутворення у харчових системах. Розроблено нові технології кондитерських виробів: мармелад желейний на агарі з добавками камедей рослинного та мікробного походження; фруктове желе, збагачене вітаміном С, маршмелоу з кріопорошками із суданської троянди та чорноплідної горобини. Розроблено методику визначення вітаміну С у кондитерських виробах, що містять желатин, із застосуванням методу гальваностатичної кулонометрії.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л861.22-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського