Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (22)
Пошуковий запит: (<.>A=Палько Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Сирохман І. В. 
Тістечка, збагачені йодом / І. В. Сирохман, Н. С. Палько // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 33. - С. 48-50. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Розглянуто проблему йодної недостатності населення. Одним із найбільш перспективних напрямів ліквідації йодної недостатності є використання зірочника як йодвмісної сировини у виробництві борошняних кондитерських виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Палько Н. С. 
Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Н. С. Палько; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 24 c. - укp.

Обгрунтовано аспекти формування споживних властивостей нових пісочних тістечок покращаного складу з природними домішками (борошна горохового, ядер насіння соняшника, порошку пастернаку, олії насіння винограду, варення кизилового, горіхового, журавлинового й обліпихового, цукатів з моркви та пастернаку, пектину яблучного), які сприяють збільшенню в них вмісту незамінних амінокислот, поліненасичених жирних кислот, макро- та мікроелементів і вітамінів. Досліджено залежність між зміною якості пісочних тістечок під час зберігання та використаними домішками. Вивчено вплив сучасних пакувальних матеріалів на збереженість якості пісочних тістечок у процесі зберігання. Доведено доцільність використання пакетів з металізованого поліпропілену і з поліетилену та поліаміду у поєднанні з модифікованим газовим середовищем, які характеризуються високими бар'єрними властивостями. Розраховано економічну ефективність від впровадження нової продукції у виробництво й обгрунтовано соціальну ефективність від її споживання. На нові пісочні тістечка розроблено та затверджено нормативну документацію й одержано патенти України на корисну модель.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА391648 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових продуктів : монографія / Т. М. Лозова , В. В. Гаврилишин, Л. І. Решетило, М. П. Бодак, О. І. Гирка, О. Я. Давидович, І. В. Донцова, В. Т. Лебединець, Н. С. Палько, М. К. Турчиняк, А. І. Лебединець ; ред.: Т. М. Лозова; Центральна спілка споживчих товариств України, Львівський торговельно-економічний університет. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон ун-ту, 2022. - 430 c. - Бібліогр. в кінці розд. - укp.

Викладено результати теоретичних і експериментальних досліджень щодо поліпшення якості, споживних властивостей, безпечності та зберігання різних груп харчових продуктів. Висвітлено узагальнення комплексних досліджень, які стосуються формування якості, споживних властивостей і зберігання борошняних кондитерських виробів, екструзійних продуктів, свіжих фруктів та овочів під впливом різних факторів, у тому числі під дією використаних пакувальних матеріалів. Показано поліпшення якості та безпечності харчових продуктів та страв під дією нетрадиційної сировини. Наведено результати впливу нетрадиційних добавок на оптимізацію споживних властивостей та зберігання харчових продуктів. Висвітлено науково-практичні аспекти формування асортименту та покращення споживних властивостей кексів і бісквітів з використанням рослинної сировини. Наведено сучасні підходи щодо розширення асортименту безглютенових борошняних кондитерських виробів. Увагу приділено інноваційному пакуванню для харчових продуктів. Досліджено особливості формування харчової безпечності у рестораному бізнесі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА856559 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського