Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Пентилюк Р$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Пентилюк Р. С. 
Вплив спадкових, паратипових факторів і статевого диморфізму на підвищення відтворювальних якостей свиней : автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.02.04 / Р. С. Пентилюк; Держ. вищ. навч. закл. "Херсон. держ. аграр. ун-т". - Херсон, 2008. - 17 c. - укp.

Вивчено роздільний і суміжний вплив генотипових і паратипових чинників та їх взаємодію з рівнем статевого диморфізму на відтворювальні якості свиней за використання в технології годівлі біологічно активних речовин (БАР). За результатами проведених досліджень визначено ступінь і характер впливу згодовування окремих препаратів БАР або їх комбінацій на особливості прояву відтворювальних якостей свиноматок різних генотипів і показники росту їх потомства - чистопорідних і помісних кнурців і свиноматок. Оцінено статевий димофрізм за показниками росту поросят та встановлено, що у більшості випадків на дію кормового чинника більше реагують кнурці та чистопородні тварини. Застосування БАР сприяє зменшенню відмінностей за показниками росту між поросятами різної статі та генотипу в дослідних групах.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: П65-34 + П65-451.29

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА359296 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Пентилюк Р. С. 
Оцінка якості сировини водного походження : конспект лекцій / Р. С. Пентилюк; Одес. держ. екол. ун-т. - О. : ТЕС, 2013. - 157 c. - Бібліогр.: с. 157 - укp.

Наведено особливості оцінки якості сировини водного походження: рибної сировини, сировини з нерибних продуктів, а також новітньої харчової та технічної продукції на основі риби і нерибної водної сировини.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л94 я73-2

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА770825 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського