Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Пирин Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Найко А. А. 
Доступність амінокислот і баланс азоту у свиней під час згодовування раціонів, збагачених триптофаном / А. А. Найко, Л. С. Прокопенко, Н. І. Пирин // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - 1999. - Вип. 6. - С. 114-119. - укp.

Досліджено доступність амінокислот під згодовування раціонів, збагачених різною кількістю кормоаміну триптофанового виробництва, а також його сумішшю з кормоамінами валінового та пролінового виробництв. Встановлено зростання рівня утримання азоту в тілі тварин щодо спожитого та перетравленого протеїну під час згодовування кормоамінів триптофанового виробництва.


Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.21

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Пирин Н. І. 
Зміна перетравності поживних речовин раціонів з введенням до їх складу термічно обробленого зерна сої та екструдованого гороху / Н. І. Пирин // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - 1999. - Вип. 6. - С. 129-135. - укp.

Наведено результати досліджень про перетравність поживних речовин раціонів, які містили в своєму складі термічно оброблене зерно сої та гороховий екструдат. Встановлено, що жорсткі режими прогрівання знижують перетравність і доступність протеїну, а протеїн горохового екструдату має нижчу протеїнову поживність у порівнянні з дертю незнежирених сойових бобів.


Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.89

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського