![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Пирин Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Найко А. А. Доступність амінокислот і баланс азоту у свиней під час згодовування раціонів, збагачених триптофаном / А. А. Найко, Л. С. Прокопенко, Н. І. Пирин // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - 1999. - Вип. 6. - С. 114-119. - укp.Досліджено доступність амінокислот під згодовування раціонів, збагачених різною кількістю кормоаміну триптофанового виробництва, а також його сумішшю з кормоамінами валінового та пролінового виробництв. Встановлено зростання рівня утримання азоту в тілі тварин щодо спожитого та перетравленого протеїну під час згодовування кормоамінів триптофанового виробництва. Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.21
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Пирин Н. І. Зміна перетравності поживних речовин раціонів з введенням до їх складу термічно обробленого зерна сої та екструдованого гороху / Н. І. Пирин // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - 1999. - Вип. 6. - С. 129-135. - укp.Наведено результати досліджень про перетравність поживних речовин раціонів, які містили в своєму складі термічно оброблене зерно сої та гороховий екструдат. Встановлено, що жорсткі режими прогрівання знижують перетравність і доступність протеїну, а протеїн горохового екструдату має нижчу протеїнову поживність у порівнянні з дертю незнежирених сойових бобів. Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.89
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|