Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Погорєлова Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Погорєлова Л. В. 
Деякі аспекти евристичної діяльності в процесі навчання харчовим дисциплінам / Л. В. Погорєлова // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2007. - № 18/19. - С. 125-132. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Розглянуто деякі аспекти евристичної діяльності в процесі навчання харчових дисциплін. Проаналізовано можливість і необхідність широкого застосування евристичного підходу для майбутніх інженерів. Підвищити рівень знань, вмінь та навичок студентів інженерних спеціальностей можна завдяки розробленій методиці із застосуванням евристичного підходу.

Рассмотрены некоторые компоненты эвристической деятельности в процессе обучения пищевых дисциплин. Проанализирована необходимость и возможность широкого применения эвристического подхода для будущих инженеров. Увеличить уровень знаний, умений и навыков студентов инженерных специальностей можно благодаря разработанной методике с применением эвристического подхода.

The author considers some components of heuristic activities in the process of teaching to food disciplines. The necessity and possibility of a wide application of the heuristic approach by future engineers are analyzed in the article. Rising the level of knowledge, skills and abilities of future engineering students is possible due to the developed methodology using heuristic approach.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 р (4УКР)3-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж71542 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Погорєлова Л. В. 
Сучасні технології навчання дисциплінам харчового профілю та місце евристичної діяльності в них / Л. В. Погорєлова // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2009. - № 22/23. - С. 176-181. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розглянуто сучасні технології навчання та місце евристичної діяльності в них під час вивчення харчових дисциплін. Проаналізовано можливість і необхідність створення і широкого застосування евристичних ситуацій для майбутніх інженерів-педагогів. Підвищити рівень знань, вмінь і навичок студентів інженерних спеціальностей можна завдяки розробленій методиці із застосуванням евристичних ситуацій.

Рассмотрены современные технологии обучения и место эвристической деятельности в них в процессе изучения пищевых дисциплин. Проанализированы возможность и необходимость образования и широкого применения эвристических ситуаций для будущих инженеров-педагогов. Увеличить уровень знаний, умений и навыков студентов инженерных специальностей можно благодаря разработанной методике с применением эвристических ситуаций.

The author considers modern technologies of education and the place of heuristic activities in them while studying the food disciplines. The necessity and possibility of a wide application of heuristic situations for future teacher-engineers is analyzed in the article. To rise the level of knowledge, skills and model for students of engineering specialities is possible with the help of the developed methodology using heuristic situations. Necessity of and possibility of using of heuristic situations for future engineers is analyzed in this article. The author decided that the rise of the levels of knowledge, skills and abilities will be more effective if we use a special worked methodology with using of heuristic situations.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 р(4УКР)3-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж71542 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Сталовєрова К. Ю. 
Евристичні орієнтири в процесі навчання «Технології виробництва продукції громадського харчування» / К. Ю. Сталовєрова, Л. В. Погорєлова // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2010. - № 28/29. - С. 100-104. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Проаналізовано можливість і необхідність створення, а також широкого застосування евристичних орієнтирів під час вивчення харчових дисциплін майбутніми інженерами-педагогами. Розглянуто загальні евристики, які застосовуються практично у всіх галузях знань. Підвищити рівень знань, умінь і навичок студентів інженерних спеціальностей можна завдяки розробленій методиці з застосуванням евристичних орієнтирів.

Проанализированы возможность и необходимость образования, а также широкого применения эвристических ориентиров во время изучения пищевых дисциплин будущими инженерами-педагогами. Рассмотрены общие эвристики, применяемые практически во всех областях знаний. Увеличить уровень знаний, умений и навыков студентов инженерных специальностей можно благодаря разработанной методике с применением эвристических ориентиров.

The article analyzes the possibility and necessity of education and wide application of heuristic guidelines while studying food disciplines by future teacher-engineers. The author considers general heuristics that are used practically in all spheres of knowledge. Raising the level of knowledge, skills, acquired habits of engineering speciality students is possible due to the methodology developed using heuristic guidelines.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 р(4УКР)3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж71542 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського