Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (39)Журнали та продовжувані видання (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Притульська Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 47
Представлено документи з 1 до 20
...

      
Категорія:    
1.

Коломієць Т. М. 
Експертиза товарів : Підруч. / Т. М. Коломієць, Н. В. Притульська, О. Л. Романенко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2001. - 273 c. - (Сер. "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 260-267. - укp.

Розглянуто методологічні основи експертизи товарів, визначено законодавчу базу, яка її регулює. Наведено характеристику різних видів експертиз, розглянуто специфіку прав і обов'язків експертів. Показано роль, місце торгово-промислових палат в Україні та в країнах СНД, розглянуто особливості їх функціонування у світі, висвітлено досвід міжнародних організацій торгових палат. Особливу увагу приділено технології товарознавчих експертиз, специфіці проведення санітарно-гігієнічної, ветеринарної, екологічної, судової експертизи, ідентифікації товарів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ж609.002я73-1

Шифр НБУВ: ВА615063 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Мазаракі А. А. 
Захист прав споживачів: соціально-правовий аспект / А. А. Мазаракі, О. М. Язвінська, Л. В. Ніколаєва, Н. В. Притульська, Л. М. Іваненко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2002. - 311 c. - Бібліогр.: с. 300-311. - укp.

Висвітлено соціально-історичні та правові засади консумеризму (захисту прав споживачів), визначено його передумови та характерні риси, проаналізовано основні історичні етапи розвитку, місце та роль у системі ринкової економіки. Розглянуто систему органів захисту прав споживачів в Україні, зокрема, засобами законодавчого регулювання та інституту президентської влади, органів державного та місцевого самоврядування, громадських організацій (об'єднань). Представлено сучасні концепції формування якості та безпечності товарів. Обговорено особливості цивільно-правового регулювання захисту прав споживачів, відшкодування моральної шкоди. Розглянуто адміністративну, фінансово-економічну, кримінальну відповідальність за порушення законодавства стосовно захисту прав споживачів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Х839(4УКР)206 + С5*332.1-723.23

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА620311 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Рудавська Г. Б. 
Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення : Моногр. / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, Н. В. Притульська; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2002. - 370 c. - Бібліогр.: 395 назв. - укp.

Розглянуто проблеми формування якості та позиціювання на ринку оздоровчих продуктів харчування, запропоновано комп'ютерне забезпечення оптимізації їх складу. Проаналізовано якість сировинних компонентів та визначено шляхи удосконалення їх властивостей. Описано переваги та недоліки різних підходів до оптимізації складу оздоровчих продуктів. Наведено класифікацію продуктів спеціального призначення та оптимізації їх асортименту для різних категорій споживачів, диференційованих за віковими категоріями, професіями та захворюваннями. Визначено шляхи оптимізації асортименту оздоровчих продуктів для людей, які проживають за умов порушеної екології.

Рассмотрены проблемы формирования качества и позициирования на рынке оздоровительных продуктов питания, предложено компьютерное обеспечение оптимизации их состава. Проанализировано качество сырьевых компонентов и определены пути усовершенствования их свойств. Описаны преимущества и недостатки различных подходов к оптимизации состава оздоровительных продуктов. Приведена классификация продуктов специального назначения и оптимизации их ассортимента для разных категорий потребителей, дифференциированных по возрастным категориям, профессиям и заболеваниям. Определены пути оптимизации ассортимента оздоровительных продуктов для лиц, проживающих в условиях нарушенной экологии.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА638479 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Коломієць Т. М. 
Експертиза товарів : підруч.: у 2-х ч. Ч. 1 / Т. М. Коломієць, Н. В. Притульська, О. Л. Романенко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., доповн. - К., 2007. - 370 c. - (Товарознавство). - Библиогр.: с. 358-367 - укp.

Розглянуто методологічні засади експертизи товарів, визначено закондавчу базу, яка її регулює. Охарактеризовано різні види експертиз, права й обов'язки експертів. Висвітлено міжнародний досвід в даній галузі, визначено роль і місце торгово-промислових палат в Україні. Особливу увагу приділено технології товарознавчих експертиз, розкрито специфіку проведення санітарно-епідеміологічної, ветеринарної, фітосанітарної, екологічної, судової та митної експертиз, ідентифікації товарів.

Рассмотрены методологические основы експертизы товаров, определена законодательная база, которая ее регулирует. Охарактеризованы разные виды экспертиз, права и обязанности экспертов. Освещены международный опыт в данной сфере, определены роль и место торгово-промышленных палат в Украине. Особое внимание уделено технологии товароведческих экспертиз, раскрыта специфика проведения санитарно-эпидемиологической, ветеринарной, фитосанитарной, экологической, судебной и таможенной экспертиз, идентификации товаров.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ж609.002я73-1

Шифр НБУВ: В350286/1 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Притульська Н. В. 
Ідентифікація продовольчих товарів: теорія і практика : моногр. / Н. В. Притульська; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2007. - 193 c. - Бібліогр.: с. 182-192. - укp.

Розглянуто проблеми сучасного стану ідентифікації у цілому та продовольчих товарів (ПТ) зокрема. Запропоновано сучасну класифікацію ідентифікації, висвітлено її особливості в аспекті викриття та запобігання фальсифікації, сертифікації, експертизи й інших видів діяльності. Наведено засоби ідентифікації різних видів харчових продуктів і домішок. Викладено перспективні методи ідентифікації ПТ, зокрема, спектрофлуориметричний і топографічний методи, піролітичну, ексклюзійну й іонопарну обернено-газову хроматографії.

Рассмотрены проблемы современного состояния идентификации в целом и продовольственных товаров (ПТ) в частности. Предложена современная классификация идентификации, освещены ее особенности в аспекте разоблачения и предупреждения фальсификации, сертификации, экспертизы и других видов деятельности. Приведены способы идентификации разных видов пищевых продуктов и добавок. Изложены перспективные методы идентификации ПТ, в частности, спектрофлуориметрический и топографический методы, пиролитическая, эксклюзионная и ионнопарная вращательно-газовая хроматографии.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-900.1 + У9(4УКР)421.51 + У9(4УКР)0-823.2-44

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА687986 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Вегера С. А. 
Основи споживчих знань : посібник / С. А. Вегера, А. С. Єрохіна, К. О. Максименко, Н. В. Притульська, Р. Ю. Ханик-Посполітак. - К. : К.І.С, 2008. - 192 c. - Бібліогр.: с. 178-179. - укp.

Висвітлено питання захисту прав споживачів. Проаналізовано вплив глобалізації на зміну ролі людини в економіці. Описано основні передумови виникнення й історичні етапи формування та розвитку консумеризму. Охарактеризовано діяльність громадських організацій споживачів в Україні й Європі.

Освещены вопросы защиты прав потребителей. Проанализировано влияние глобализации на изменение роли человека в экономике. Описаны основные предпосылки возникновения, а также исторические этапы формирования и развития консумеризма. Охарактеризована деятельность общественных организаций потребителей в Украине и Европе.


Індекс рубрикатора НБУВ: У010.295.321я73 + Х839(4УКР)920.720.6я73 + Х915.232.5-91я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА700982 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
7.

Товарознавство в Україні. Університети, академії, інститути. Науково-педагогічний потенціал : довідк. вид. / ред.: А. А. Мазаракі; упоряд.: Н. В. Притульська; Підкоміс. з товарознавства і торг. підприємництва Наук.-метод. коміс. з економіки та підприємництва. - К., 2008. - 123 c. - укp.

Висвітлено історію розвитку товарознавства та торговельного підприємництва в Україні як наукової дисципліни, розкрито її науковий, педагогічний і громадський потенціал. Проаналізовано досвід 14-ти провідних ВНЗ України у сфері підготовки фахівців зі спеціальності "Товарознавство та комерційна діяльність". Охарактеризовано організаційну структуру торговельно-економічних і комерційних інстутитів, академій та університетів, викладено відомості про їх педагогічний склад та основні напрями наукової діяльності.

Освещена история развития товароведения и торгового предпринимательства в Украине как научной дисциплины, раскрыт ее научный, педагогический и общественный потенциал. Проанализирован опыт 14-ти ведущих ВУЗ Украины в сфере профессиональной подготовки студентов по специальности "Товароведение и коммерческая деятельность". Охарактеризована организационная структура торгово-экономических и коммерческих институтов, академий и университетов, даны сведения об их педагогическом составе и основным направлениям научной деятельности.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ж609 р(4УКР)3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС46478 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
8.

Притульська Н. В. 
Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Н. В. Притульська; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2001. - 33 c. - укp.

Досліджено проблеми створення продуктів харчування із заданими властивостями. Вивчено якості білоквмісних домішок рослинного (люпин, соя, горох, соняшник, квасоля, нут, сочевиця, чина, пшениця), мікробного походження (з дріжджів-сахароміцетів після спиртового виробництва), які випускає вітчизняна промисловість, розроблено та реалізовано шляхи їх застосування для отримання нових сучасних сировинних компонентів (текстуратів, екструдатів, композицій, мікронізатів) і харчових продуктів, оптимізованих за значною кількістю споживчих характеристик. Встановлено закономірності зміни якості концентратів білка люпинового та дріжджового під впливом зміни різних факторів - коливань pH, концентрації кухонної солі, харчового фосфату, ферментного препарату, ІЧ-випромінювання. Науково аргументовано доцільність поєднання рослинних і дріжджових домішок у складі композицій з сухим молоком та іншими компонентами. Доведено здатність нових домішок позитивно впливати на динаміку накопичення радіонуклідів організмом дорослих тварин. Запропоновано комп'ютерну версію науково-методичної концепції оптимізації якості продуктів харчування, реалізовану під час розробки рецептур нових м'ясних консервів - фаршів, паштетів і харчових концентратів - супів, каш, оладків. Проведено їх комплексну товарознавчу оцінку, апробацію за умов промисловості, розроблено нормативну документацію.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-32 + Л987

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА313997 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
9.

Глобальні та національні трансформації сучасного суспільства : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., 20 квіт. 2011 р., Київ / ред.: Н. В. Притульська, Ю. І. Кулагін, Ю. Г. Бадах; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка, Ін-т держ. упр. при Президентові України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова, Дрогоб. держ. пед. ун-т ім. І. Франка. - К., 2011. - 221 c. - укp. - рус.

Висвітлено актуальні проблеми наукового дослідження теоретичних проблем національного та глобального розвитку суспільства. Охарактеризовано тенденції розвитку сучасної культури та масової комунікації. Наведено типологію систем державного управління. Проаналізовано методи інформаційного впливу на суспільство, морально-психологічні та соціально-економічні наслідки Чорнобильської катастрофи, правові питання охорони навколишинього природного середовища. Розкрито особливості постмодерну в українській естетиці. Розглянуто корупцію як етичну проблему підприємницької діяльності. Охарактеризовано феномен Інтернет-залежності. Увагу приділено збереженню національної ідентичності українського народу за умов глобалізації.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч21 я431(4УКР)

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА739335 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
10.

Інноваційний розвиток вищої освіти : тези доп. міжнар. наук.-метод. конф., 10 - 11 берез. 2010 р. / ред.: А. А. Мазаракі, Н. В. Притульська, Т. А. Ротова, Т. І. Гусєва, О. Д. Щетініна, Т. В. Божко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 400 c. - укp.

Розглянуто сучасні підходи до забезпечення якості освіти, зокрема, висвітлено досвід створення ефективних робочих команд і впровадження тренінгових систем у навчальний процес. Охарактеризовано інноваційні інструменти методичного забезпечення наукових досліджень студентів. Проаналізовано актуальні напрямки розвитку університетських систем менеджмента якості. Висвітлено концептуальні підходи до реформування вищої освіти в Україні. Розглянуто сучасні інноваційні освітні технології, зокрема, тестування, використання інтернет-ресурсів, дистанційну освіту, ігрові методи навчання, показано їх роль у підвищенні якості вищої освіти. Розкрито особливості формування та розвитку інтелектуально-творчого потенціалу студентів. Досліджено психолого-педагогічні проблеми навчання та виховання у ВНЗ, розроблено програму психодіагностики адаптивних можливостей особистості. Обгрунтовано шляхи оптимізації адаптивної та мотиваційної сфери студентів у процесі навчальної діяльності, висвітлено перспективи розвитку освіти для дорослих в Україні.

Рассмотрены современные подходы к обеспечению качества образования, в частности, освещен опыт создания эффективных рабочих команд и внедрения тренинговых систем в учебный процесс. Охарактеризованы инновационные инструменты методического обеспечения научных исследований студентов. Проанализированы актуальные направления развития университетских систем менеджмента качества. Освещены концептуальные подходы к реформированию высшего образования в Украине. Рассмотрены современные инновационные образовательные технологии, в частности, тестирование, использование интернет-ресурсов, дистанционное образование, игровые методы обучения, показана их роль в повышении качества высшего образования. Раскрыты особенности формирования и развития интеллектуально-творческого потенциала студентов. Исследованы псхиолого-педагогические проблемы обучения и воспитания в ВУЗ, разработана программа психодиагностики адаптивных возможностей личности. Обоснованы пути оптимизации адаптивной и мотивационной сферы студентов в процессе учебной деятельности, освещены перспективы развития образования для взрослых в Украине.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч484(4УКР) я431(0) + Ч311,01 я431(0) + Ю940.3 я431(0)

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА726273 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
11.

Освіта впродовж життя: досвід та перспективи розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 22 - 23 квіт. 2010 р., Київ / ред.: А. А. Мазаракі, Н. В. Притульська, К. С. Шклярук, І. О. Чаюн; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 140 c. - укp. - рус.

Висвітлено актуальні проблеми реформування та нормативно-правового забезпечення післядипломної освіти в Україні. Розкрито особливості економічної освіти дорослих за умов університету. Увагу приділено питанням викладання контролінгу в вітчизняних ВНЗ, розвитку інноваційних форм у післядипломній освіті соціологів, віртуальним комунікаціям як інноваційно-дистанційним формам підвищення кваліфікації фахівців. Проаналізовано концептуальні засади впровадження інноваційних моделей підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування. Визначено перспективи розвитку електронного бізнес-навчання в Україні.

Освещены актуальные проблемы реформирования и нормативно-правового обеспечения последипломного образования в Украине. Раскрыты особенности экономического образования взрослых в условиях университета. Уделено внимание вопросам преподавания котроллинга в отечественных ВУЗ, развитию инновационных форм в последипломном образовании социологов, виртуальным коммуникациям как инновационно-дистанционным формам повышения квалификации специалистов. Проанализированы концептуальные основы внедрения инновационных моделей повышения квалификации государственных служащих и должностных лиц местного самоуправления. Определены перспективы развития электронного бизнес-обучения в Украине.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч484(4УКР)78 я431(0)

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА725943 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
12.

Реклама в Україні: інтеграція теорії та практики : тези доп. V Всеукр. наук.-практ. конф., 18 листоп. 2011 р., Київ / ред.: А. А. Мазаракі, Н. В. Притульська, Н. М. Гуляєва; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : КНТЕУ, 2011. - 194 c. - укp.

Наведено результати наукових досліджень науковців, молодих вчених, студентів та аспірантів щодо новітніх напрямів розвитку маркетингових комунікацій та управління ними, особливостей державного регулювання реклами в Україні, якості підготовки професійних кадрів для цієї сфери. Розкрито практичні аспекти ребрендингу, а також роль соціальної реклами в розвитку українського демократичного суспільства. Надано оцінку ефективності банерної системи. Розглянуто сучасні інтернет-технології в маркетингу туристичних підприємств. Розкрито особливості взаємовідносин підприємств торгівлі й агенств зовнішньої реклами. Висвітлено сучасні тенденції в комунікативній політиці страховиків.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.0-803.81 я431

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА746893 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
13.

Притульська Н. В. 
Оцінка безпечності нових цукерок для спортсменів / Н. В. Притульська, Л. І. Сєногонова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2010. - № 4/8. - С. 64-67. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.

Наведено результати дослідження безпечності нових цукерок для спортсменів, що підтверджує доцільність їх виробництва з метою насичення ринку України біологічно цінними харчовими продуктами для спортсменів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч510.811

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
14.

Інновації в освіті : тези доп. міжнар. наук.-метод. конф., 16 - 17 жовт. 2012 р., м. Київ / ред.: Н. В. Притульська, К. М. Левківський, Т. А. Ротова; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : КНТЕУ, 2012. - 351 c. - укp. - рус. - англ.

Розглянуто сучасні інтерактивні методи навчання, інформаційно-комунікативні освітянські технології, нове покоління методичного забезпечення навчального процесу. Акцентовано на ролі викладача за умов інформаційного суспільства, увагу приділено інноваційним технологіям проектного навчання у дидактичній підготовці майбутнього педагога. Розкрито особливості використання авторського програмного забезпечення в процесі викладання дисциплін економічного напряму. Висвітлено європейський досвід впровадження концепції особистісно орієнтованого дистанційного навчання. Подано детальну інформацію щодо особливостей використання інноваційних підходів і технологій у викладанні дисциплін "Економіка підприємництва", "Економічна кібернетика", "Соціологія" та ін. Викладено питання управління якістю освіти, стандартизації, засобів діагностики знань. Проаналізовано проблеми національного суверенітету країн ЄС у контексті інтернаціоналізації освітньої сфери. Наголошено на пріоритетах розвитку, суспільних загрозах та проблемах української освіти. Окреслено сучасні тенденції розвитку безперервної освіти за умов становлення економіки знань. Значну увагу приділено сучасним напрямам професійного становлення та розвитку творчості студентської молоді.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч311,01 я431

Рубрики:

Шифр НБУВ: СО31460 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
15.

Притульська Н. В. 
Визначення цільового сегменту ринку споживачів цукристих кондитерських виробів для спортсменів / Н. В. Притульська, Л. І. Сєногонова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2012. - № 3/6. - С. 70-72. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Досліджено споживацькі очікування та переваги щодо харчових продуктів для спортсменів і відношення потенційних споживачів до кондитерських виробів, зокрема цукерок спеціального призначення.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.512.9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
16.

Притульська Н. В. 
Функціональний топінг "Потенціал спорту" для спортсменів / Н. В. Притульська, Г. І. Сєногонова, Є. В. Бондаренко, Л. І. Сєногонова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2012. - № 4/6. - С. 68-71. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.

Розроблено рецептуру топінгу (солодкого соусу) "Потенціал спорту" з функціональною композицією біологічно активних речовин для підвищення працездатності професійних спортсменів під час високих фізичних навантажень.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч510.811

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
17.

Притульська Н.  
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами / Н. Притульська, Д. Антюшко, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 89-97. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.

Проаналізовано сучасні підходи до розробки продуктів для нутрітивної підтримки людей з термічними травмами, висвітлено особливості їхніх потреб в поживних речовинах. Розглянуто рекомендації з визначення енергетичних потреб і збалансування раціону харчування постраждалих за рахунок основних нутрієнтів відповідно до особливостей метаболічних процесів організму.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л996.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
18.

Хробатенко О. В. 
Створення та дослідження ліпосомної форми аденозин-5-трифосфату для перорального застосування / О. В. Хробатенко, Н. В. Притульська, С. М. Шульга // Biotechnologia Acta. - 2013. - 6, № 3. - С. 110-115. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.

Досліджено використання ліпосомної форми аденозин-5-трифосфату для перорального введення. Наведено методи одержання та визначення розмірів ліпосом і відсоткового вмісту в них аденозин-5-трифосфату. Вивчено вплив ліпосомної форми аденозин-5-трифосфату на фізичну працездатність лабораторних тварин за допомогою методу плавання до граничного виснаження. Показано, що застосування ліпосомної форми у порівнянні з вільним аденозин-5-трифосфатом (за аналогічного дозування) сприяло підвищенню працездатності лабораторних тварин. За одноразового введення ліпосомної форми аденозин-5-трифосфату протягом 6 днів у дозі 30 мг/кг підвищилась працездатність на 62 %, а в дозі 60 мг/кг - на 76 %, 12 днів - на 64 і 93 %, відповідно.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р281.7/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж100178 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
19.

Притульська Н. 
Критерії безпечності продуктів для ентерального харчування / Н. Притульська, Ю. Мотузка, Д. Антюшко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 169-176. - Бібліогр.: 20 назв. - укp.

Досліджено показники безпечності продуктів для ентерального харчування "Реабілакт" і "Реабілакт-Д": вміст токсичних елементів, пестицидів, кількісний та якісний склад мікрофлори протягом рекомендованого терміну зберігання. Встановлено, що дослідні продукти відповідають чинним вимогам.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
20.

Притульська Н. 
Ринок продуктів нутрітивної підтримки / Н. Притульська, А. Кучинська // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 5-14. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Проаналізовано продукцію нутрітивної підтримки найкрупніших виробників світового ринку. Визначено основні чинники зростання обсягів цих продуктів та тенденції розвитку ринку. Наведено характеристику асортименту продуктів для ентерального харчування.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.512.9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ 
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського