![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Проскурня І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Пуди А. Ю. Математичний аналіз. Диференціальні рівняння : Навч. посіб. / А. Ю. Пуди, С. А. Раков, О. В. Євдокимов, А. І. Прокопенко, В. В. Юхт, І. П. Проскурня; Харк. держ. пед. ун-т ім. Г.Сковороди. - Х. : ОВС, 2002. - 164 c. - (Мат. аналіз; Ч. 5). - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: В161.6я73
Шифр НБУВ: ВА643826 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Проскурня І. О. Обгрунтування використання курячого м'яса та овочевих соків для виробництва варених ковбас дієтичного призначення / І. О. Проскурня // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 154-159. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Обгрунтовано використання курячого м'яса та моркв'яного, бурякового, гарбузового соків для виробництва варених ковбас. Проаналізовано харчову цінність вищевказаних компонентів з метою введення їх у рецептуру. Розроблено 6 проектів рецептур вареної ковбаси з різною кількістю овочевих соків. Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|