Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Проскурня І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Пуди А. Ю. 
Математичний аналіз. Диференціальні рівняння : Навч. посіб. / А. Ю. Пуди, С. А. Раков, О. В. Євдокимов, А. І. Прокопенко, В. В. Юхт, І. П. Проскурня; Харк. держ. пед. ун-т ім. Г.Сковороди. - Х. : ОВС, 2002. - 164 c. - (Мат. аналіз; Ч. 5). - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: В161.6я73

Шифр НБУВ: ВА643826 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Проскурня І. О. 
Обгрунтування використання курячого м'яса та овочевих соків для виробництва варених ковбас дієтичного призначення / І. О. Проскурня // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 154-159. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Обгрунтовано використання курячого м'яса та моркв'яного, бурякового, гарбузового соків для виробництва варених ковбас. Проаналізовано харчову цінність вищевказаних компонентів з метою введення їх у рецептуру. Розроблено 6 проектів рецептур вареної ковбаси з різною кількістю овочевих соків.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського