Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Пільненко А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Заплетніков І. М. 
Аналіз кінематичного дослідження механізмів подачі продукту в зону різання / І. М. Заплетніков, А. К. Пільненко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 1. - С. 135-141. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

У ході дослідження виявлено кінематичні параметри механізму подачі продукту, який здійснює гойдальний рух на дисковий ніж.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.14

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Пільненко А. К. 
Розрахунок технологічних параметрів машини для нарізання гастрономічних продуктів / А. К. Пільненко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 146-153. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Обгрунтовано та перевірено інженерну методику розрахунку машини для нарізання гастрономічних продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.14-51

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Пільненко А. К. 
Удосконалення машин для нарізання гастрономічних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / А. К. Пільненко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 20 c. - укp.

Увагу приділено обгрунтуванню, розробці й експериментальній перевірці математичних моделей реального процесу різання дисковим ножем з коливальним способом подачі продукту. Вперше визначено технічний рівень якості машин для нарізання гастрономічних продуктів за одиничними, груповими та комплексними показниками якості. Обгрунтовано та розроблено математичну модель процесу різання гастрономічних продуктів дисковим ножем з коливальним способом подачі продукту. Побудовано поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання дискового ножа за коливального руху продукту, що дозволило раціонально розташувати продукт в зоні різання. Одержано багатофакторні моделі для визначення динамічних навантажень на вал дискового ножа, важіль подачі машини, а також виявлено закономірності зміни цих навантажень в процесі різання гастрономічних продуктів. Встановлено залежність енергетичних показників роботи машин з нарізання гастрономічних продуктів від кінематичних параметрів процесу та структурно- механічних властивостей гастрономічних продуктів. Удосконалено інженерну методику розрахунку машин для нарізання гастрономічних продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л990.5-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА400513 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Заплетніков І. М. 
Основи технічної віброакустики обладнання харчових виробництв : підручник / І. М. Заплетніков, О. В. Гордієнко, А. К. Пільненко, А. В. Коваленко; ред.: І. М. Заплетніков; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від-ня, 2014. - 225 c. - Бібліогр.: с. 191-192 - укp.

Висвітлено основи фізичної віброакустики. Розглянуто методологічні основи вибору, визначення, аналізу та математичної обробки віброакустичних характеристик технологічного обладнання підприємств харчування. Викладено вібраційні характеристики технологічного обладнання та експериментальні методи визначення його віброакустичних характеристик. Наведено методику розрахунку шумової характеристики технологічної машини. Розглянуто питання технічного нормування шумових характеристик і методи та засоби зниження шуму технологічного обладнання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-5-02 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА801362 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського