Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)
Пошуковий запит: (<.>A=Свистун Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6

      
Категорія:    
1.

Ставнича М. М. 
Оцінка платоспроможності та фінансової стійкості бюджету Полтавської області / М. М. Ставнича, Т. М. Свистун // Економіка і регіон. - 2012. - № 4. - С. 21-26. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

The level of solvency by rating budgetary targets for 2006 - 2011 years and calculated the indicators of financial soundness of the budget of the Poltava region. Proposed improvements elements of the mechanism for increased financial support to the level of solvency in the context of the budget allocation of the new concept of budget macro-regions.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР-4ПОЛ)261.340.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24790 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Свистун Т. 
Сучасний стан та проблеми функціонування підприємств харчування в закладах освіти / Т. Свистун, Ю. Тремба // Наук. вісн.. - 2014. - № 8. - С. 182-190. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Проведено аналіз діяльності підприємств харчування при навчальних закладах України. Розглянуто ряд найгостріших проблеми, що стримують розвиток діяльності підприємств харчування, та вплив негативних факторів на даний бізнес в цілому. Досліджено динаміку та вподобання споживачів, з чого можна зробити висновок про високий попит на послуги підприємств харчування при навчальних закладах. Розглянуто негативні фактори, як зовнішнього, так і внутрішнього характеру не надають повністю використовувати потенціал даних підприємств. Це обумовлює необхідність подальших досліджень задля збільшення ефективності функціонування підприємств харчування при навчальних закладах України.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.121

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж72117 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Економічні трансформації бізнес-структур в Україні : монографія / Н. Й. Басюркіна, Ю. О. Бровкіна, С. Ю. Вігуржинська, С. А. Горбаченко, О. Б. Каламан, Г. В. Карпінська, В. І. Колесник, Т. В. Константинова, І. О. Кустов, В. В. Лагодієнко, О. І. Лайко, В. В. Лукащук, Г. В. Немченко, Т. В. Свистун, І. О. Седікова, А. Г. Сорокіна, С. М. Соц, В. П. Талпа, О. Г. Хмура, А. В. Черкаський, В. А. Шалений, І. В. Шевченко; ред.: Н. Й. Басюркіна; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2018. - 287 c. - Бібліогр.: с. 262-284 - укp.

Розглянуто теоретичні та прикладні питання розвитку трансформаційних процесів, які відбуваються в економіці, зокрема в аспекті реформування економіки України. Розкрито інноваційний розвиток харчових та аграрних виробництв, ресторанного бізнесу та торгівлі харчовими продуктами в Україні. Проаналізовано зв'язок між управлінням підприємствами в Україні й економічними трансформаціями. Досліджено вплив економічних трансформацій на ринки продовольчої сировини, продовольства та послуг. Висвітлено перспективні напрями розвитку бізнесу в Україні на інноваційних засадах.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)0-151

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА830701 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Інноваційно-інвестиційний розвиток бізнес-структур в Україні : [колект.] монографія / Н. Й. Басюркіна, С. Ю. Вігуржинська, С. А. Горбаченко, О. В. Дишкантюк, Г. В. Карпінська, Т. В. Константинова, І. Г. Кривоногова, О. І. Лайко, А. В. Макаринська, Г. М. Мурзановський, Г. В. Немченко, Т. В. Савченко, А. О. Саінчук, Т. В. Свистун, І. В. Солоницька, С. М. Соц, В. П. Талпа, Н. В. Турленко, З. В. Чехович; ред.: Н. Й. Басюркіна; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Київ : Гуляєва В.М., 2019. - 168 c. - Бібліогр.: с. 150-163 - укp.

Розглянуто теоретичні та прикладні питання інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці, зокрема в аспекті реформування економіки України. Увагу приділено нематеріальним активам як ключовому компоненту інноваційного розвитку сучасного підприємства. Подано наукове обгрунтування комплексної методики вибору раціонального варіанту випуску інноваційної продукції. Розкрито інноваційний розвиток харчових, переробних та аграрних виробництв, морегосподарського комплексу, готельно-ресторанного бізнесу, торгівлі харчовими продуктами в Україні та її регіонах. Досліджено напрями інвестиційного розвитку ринків продовольчої сировини, продовольства та послуг. Висвітлено перспективні напрями розвитку бізнесу в Україні на інноваційній основі. Обгрунтовано пропозиції стосовно розвитку бізнес-структур в умовах децентралізації.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)0-131.1-55 + У9(4УКР)0-131.1-56

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА839742 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу : монографія / Н. Й. Басюркіна, Н. С. Бєлали, Т. В. Бордун, Ю. О. Бровкіна, О. Є. Воєцька, О. С. Волошенко, О. С. Гончар, Л. В. Гордієнко, С. В. Гушан, А. В. Дорошенко, А. Л. Драч, Д. О. Жигунов, Р. Зейналов, Ю. В. Іванченко, К. Г. Іоргачова, Г. В. Карпінська, О. О. Коваленко, Т. В. Константинова, К. І. Корчагіна, Є. О. Котляр, О. Р. Котюжинський, І. О. Кулькіна, В. В. Малишкін, О. І. Мащенко, А. В. Молдован, Ю. В. Моргунова, Л. С. Приходько, О. Б. Просолович, Т. В. Савченко, А. Д. Салавеліс, Т. В. Свистун, В. І. Соколова, С. М. Соц, Л. М. Тележенко, О. С. Тітлов, Н. В. Турленко, Н. В. Хоренжий, В. А. Шалений, М. В. Швець, Ю. В. Швець, К. В. Шикунова; ред.: Ю. О. Бровкіна; Одеська національна академія харчових технологій. - Київ : Гуляєва В. М., 2020. - 150 c. - Бібліогр. в кінці гл. - укp.

Розглянуто теоретичні та прикладні питання інноваційно-інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці України. Досліджено інвестиційну привабливість харчових, переробних та аграрних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу в регіонах України. Проаналізовано сучасний стан і перспективи розвитку закладів громадського харчування. Обґрунтовано пропозиції стосовно інноваційно-інвестиційного розвитку бізнес-структур в умовах трансформаційної економіки.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-55 + У9(4УКР)306.7-56

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА853042 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Свистун Т. В. 
Підприємництво та інвестиційна діяльність в харчовій і переробній промисловості : навч. посіб. / Т. В. Свистун, Н. Й. Басюркіна, С. Ю. Вігуржинська; ред.: Т. В. Свистун; Одеська національна академія харчових технологій. - Дніпро : Середняк Т. К., 2021. - 247 c. - Бібліогр.: с. 239-247 - укp.

Розглянуто теоретичні і прикладні основи підприємництва й інвестиційної діяльності в харчовій і переробній промисловості України. Досліджено організаційно-правові форми підприємництва, державне регулювання підприємницької діяльності, механізм створення власної справи. Особливу увагу приділено практичним аспектам підприємництва: ресурсному забезпеченню, витратам і цінам на продукцію, фінансово-економічним результатам, оподаткуванню, ефективності діяльності тощо. Висвітлено теоретичні основи інвестування, інвестиції в засоби виробництва і суть інвестиційного проєкту. Обґрунтовано пропозиції стосовно прийняття рішень про інвестування в умовах невизначеності економіки України.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА866285 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського