Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (6)
Пошуковий запит: (<.>A=Своєволіна Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Дорохович А. М. 
Нова технологія заварного пряника / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, Г. В. Своєволіна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 89. - укp.

Розроблено нову технологію заварних пряників із додаванням до заварок борошна з ячмінного пивоварного солоду та комплексної суміші поверхнево-активних речовин.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Своєволіна Г. В. 
Удосконалення технології заварних пряників : Автореф. дис... канд. техн. наук / Г. В. Своєволіна; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2006. - 20 c. - укp.

Удосконалено технологію заварних пряників з приготування рідких (вологості 32,5, 36 %) з 30,50 % від маси борошна у тісті житнього борошна або густих заварок (вологості 30 %) з 75 % суміші житнього та пшеничного борошна, з заварюванням борошна кислим інвертним сиропом з pH 2,8 і вмістом сухих речовин 60 % та з додаванням до заварок від 4%, борошна з ячмінного солоду. На підставі проведених досліджень визначено оптимальне дозування солодового борошна, що дозволяє скоротити тривалість ферментації заварок до 1-ї доби для рідких заварок і до 4-х діб - для густих заварок. Установлено вплив удосконаленої технології на інтенсифікацію технологічного процесу та на тривалість зберігання готових виробів. Затверджено нормативну документацію (рецептури, технологічні інструкції), нову технологію впроваджено у виробництво. Визначено ефективність удосконаленої технології за показником конкурентоспроможності.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА345603 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського