Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Сирохман Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Сирохман Г. М. 
Організація і технологія торговельних процесів : навч. посіб. / Г. М. Сирохман; Ужгород. комерц. технікум. - Ужгород : Ліра, 2007. - 204 c. - Бібліогр.: с. 201-203. - укp.

Визначено особливості організації та технології здійснення торговельних процесів у роздрібній торгівлі. Наведено класифікацію роздрібної торговельної мережі та характеристику її окремих видів. Розглянуто улаштування торговельного залу магазину, визначено зміст і завдання мерчендайзингу й електронної торгівлі. Обгрунтовано вимоги щодо організації робочіх місць продавців і касирів-операторів. Викладено правила продажу основних груп продовольчих і непродовольчих товарів. Встановлено показники рівня культури торговельного обслуговування. Визначено права споживача, розглянуто порядок їх захисту та методи контролю за діяльністю торговельних підприємств. Розкрито основні завдання й особливості функціонування підприємств оптової торгівлі, розглянуто будову та планування товарних складів. Охарактеризовано сучасні форми та методи продажу товарів, описано тарні операції, висвітлено питання організації перевезення вантажів, показано роль транспорту у прискоренні товарообігу.

Раскрыты особенности организации и технологии осуществления торговых процессов в розничной торговле. Приведена классификация розничной торговой сети и характеристика ее отдельных видов. Рассмотрены различные варианты размещения торгово-технологического оборудования в торговом зале магазина, раскрыты содержание и задания мерчендайзинга и электронной торговли. Обоснованы требования к организации рабочих мест продавцов и кассиров-операторов. Приведены правила продажи основных групп продовольственных и непродовольственных товаров. Установлены показатели уровня культуры торгового обслуживания. Рассмотрены права потребителя и порядок их защиты, приведены методы контроля за деятельностью торговых предприятий. Раскрыты основные задания и особенности функционирования предприятий оптовой торговли, рассмотрены строение и планирование товарных складов. Охарактеризованы современные формы и методы продажи товаров, описаны тарные операции, освещены вопросы организации перевозок грузов, показана роль транспорта в ускорении товарооборота.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.20-803 я73 + У9(4уКР)421.30-803 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА691149 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського