Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Скарбовійчук О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6

      
Категорія:    
1.

Скарбовійчук О. М. 
Емпіричні функції теплофізичних характеристик розчинів NaCl від температури і концентрації / О. М. Скарбовійчук, В. О. Овчарук, В. Г. Федоров // Харч. пром-сть. - 2008. - № 7. - С. 111-113. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Г562.175

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Ткаченко Д. М. 
Методика оцінки попиту на інноваційну продукцію / Д. М. Ткаченко, О. М. Скарбовійчук // Харч. пром-сть. - 2008. - № 6. - С. 148-151. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Запропоновано методику визначення кількісного впливу основних чинників конкурентоспроможності й обчислення рівня попиту на досліджуваному ринку на довільну інноваційну продукцію або науково-дослідні та кострукторські розробки на стадіях проекту, створення та реалізації.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)0-55-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Скарбовійчук О. М. 
Програма обчислення рівня попиту на інноваційну продукцію / О. М. Скарбовійчук, Д. М. Ткаченко // Харч. пром-сть. - 2008. - № 6. - С. 151-153. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)0-55

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Скарбовійчук О. М. 
Зв'язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів / О. М. Скарбовійчук, О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. Г. Федоров // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 42-45. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

За результатами експериментальних досліджень і аналізу літературних даних про залежність теплопровідності води, незбираного молока та молочних вершків різної жирності від температури встановлено однозначну функціональну залежність жирності вершків від їх теплопровідності на інтервалі температури від 15 до 40 ℃, яка формалізована розрахунковою формулою для її використання під час визначення жирності вершків в технологічних процесах виробництва молочних продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Скарбовійчук О. М. 
Інтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервів / О. М. Скарбовійчук, О. І. Кепко, В. Г. Федоров // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 32. - С. 30-31. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Використання кінетичної енергії гріючої пари та охолоджуючої води дозволяє різко збільшити теплообмін із банками у вертикальному автоклаві та є підставою для розробки скорочених формул стерилізації.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л960.7

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Скарбовійчук О. М. 
Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів : довідник : навч. посіб. для студ. ВНЗ, які навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / О. М. Скарбовійчук, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок, В. Г. Федоров; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 310 c. - Бібліогр.: с. 297-298 - укp.

Наведено вітчизняну термінологію молочної галузі. Розглянуто хімічний склад молочних продуктів, які виробляють вітчизняні підприємства України. Подано оновлені дані щодо фізичних характеристик сировини та молочних продуктів. Увагу приділено сировині та готовій продукції, що виробляється з коров'ячого молока. Порівняно характеристику молока та продукції інших свійських тварин - кіз, овець та ін. Подано інформацію, яка стосується сировини, матеріалів і готових продуктів, що відповідають чинним державним і міжнародним стандартам.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА764098 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського