Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)
Пошуковий запит: (<.>A=Слободнюк Р$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Слободнюк Р. Є. 
Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю : монографія / Р. Є. Слободнюк, Д. Ю. Прасол, А. Б. Горальчук; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Дніпро : Середняк Т. К., 2016. - 101 c. - Бібліогр.: с. 89-101 - укp.

Систематизовано дані механодеструкції полісахаридів. Доведено перспективність використання роторно-імпульсної обробки олейстеризованої крохмальної дисперсії для одержання механічно зруйнованого крохмалю зі зниженою ретроградаційною здатністю та використання його як стабілізатора харчових гетерогенних систем. Науково обрунтовано параметри механічної модифікакій крохмалю. Досліджено процеси, що відбуваються оклейтеризованою крохмальною диспресіею під час оброки її в роторно-імпульсному апараті.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА807362 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Слободнюк Р. Є. 
Аналітична хімія та аналіз харчової продукції : навч. посіб. / Р. Є. Слободнюк, А. Б. Горальчук; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Київ : Кондор, 2018. - 334 c. - Бібліогр.: с. 334 - укp.

Розглянуто теоретичні основи аналітичної хімії, якісного хімічного аналізу та найважливіші методи кількісного і фізико-хімічного аналізу. Подано інформацію про електричну дисоціацію, гідроліз солей, утворення та розчинення осадів. Наведено загальну характеристику та номенклатуру комплексних сполук. Висвітлено сутність окисно-відновних реакцій. Охарактеризовано методи хімічного та фізико-хімічного аналізу продуктів харчування. Наведено приклади розв'язування задач на визначення показників якості кулінарної продукції.


Індекс рубрикатора НБУВ: Г4 я73 + Л80-1с я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА820610 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Третя обласна науково-практична конференція "Тенденції розвитку інноваційних технологій в індустрії харчування", 22 жовтня 2019 р. : тези доп. / ред.: О. В. Гончарова, Р. Є. Слободнюк, О. О. Котов; Інститут модернізації змісту освіти, Державний навчальний заклад "Дніпровський технолого-економічний коледж", Криворізький державний комерційно-економічний технікум, Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж", Дніпровський державний технічний університет, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Дніпровський державний аграрно-економічний університет. - Дніпро : Стандарт-Сервіс, 2019. - 56 c. - Бібліогр. в кінці ст. - укp.

Звернено увагу на можливість впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства. Обгрунтовано технологію виробництва карамельних виробів пониженої калорійності. Розглянуто використання сучасних технологій в харчуванні в закладах ресторанного гсоподарства. Вказано нові напрямки технології приготування десертних страв зниженої енергетичної цінності. Запропоновано використання борошна із сочевиці як функціональної домішки в технології виготовлення пшеничного хліба, використання соку чорноплідної горобини у виробництві бісквітного напівфабрикату, технологію удосконалення борошняних кондитерських виробів з використанням плодових. Науково огрунтовано технологію дріжджового тіста з використанням аскорбінової кислоти та лецитину соєвого.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 я431

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА851894 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського