Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Суха Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Суха Н. А. 
Використання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів / Н. А. Суха, В. І. Дробот // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 96-98. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Наведено дані досліджень хімічного складу гарбузового порошку, щодо його впливу на технологічний процес та якість готових виробів. Установлено оптимальне дозування гарбузового порошку в тісто, що дозволяє одержати вироби з достатніми споживчими властивостями.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Суха Н. А. 
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених каротиновмісними овочевими порошками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Н. А. Суха; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 c. - укp.

Досліджено хімічний склад порошків. Встановлено оптимальне дозування даної сировини та способу приготування хлібобулочних виробів з ними. Визначено доцільність сумісного внесення в тісто з каротиновмісними порошками цукру та жиру для покращання засвоюваності beta-каротину та смакових якостей виробів. Вивчено вплив каротиновмісної сировини на перебіг біохімічних і мікробіологічних процесів у тісті. Досліджено зміни структурно-механічних властивостей тіста під впливом каротиновмісних овочевих порошків. Встановлено можливі втрати beta-каротину в процесі приготування та зберігання виробів з даною сировиною. Показано доцільність використання каротиновмісних овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробів. Розроблено нормативну документацію на булочні вироби з гарбузовим і соєво-морквяним порошком. Проведено апробацію видів виробів за виробничих умов.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА371990 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського