Пошуковий запит: (<.>A=Сінат-Радченко Д$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
|
| | |
|
1. |
Сінат-Радченко Д. Є. Тиск і температура хладонів / Д. Є. Сінат-Радченко, Л. П. Ткач // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 32. - С. 25-26. - Бібліогр.: 3 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л112.331-32
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
2. |
Буляндра О. Ф. Спрощений метод визначення тепловіддачі при плівковій конденсації водяної пари / О. Ф. Буляндра, Д. Є. Сінат-Радченко, Л. С. Гапонич // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 45. - С. 67-69. - Бібліогр.: 3 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л112.31 + Л813.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
3. |
Сінат-Радченко Д. Є. Тепловіддача при перехідному режимі течії рідини у горизонтальних трубах / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, О. М. Недбайло // Пром. теплотехника. - 2014. - 36, № 6. - С. 46-48. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Запропоновано формулу для поправкового коефіцієнта до рівняння тепловіддачі за турбулентного режиму течії рідини у горизонтальних трубах, що надає змогу використовувати це рівняння і для перехідного режиму, враховуючи вплив вільної конвекції на тепловіддачу. Індекс рубрикатора НБУВ: З312
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14162 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
4. |
Сінат-Радченко Д. Є. Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м'ясо-молочної промисловості / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5. - С. 206-210. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.На підставі оброблення найбільш достовірних експериментальних даних запропоновано просту, але досить точну формулу для оцінювання вмісту вимороженої води в продукті лише за температурою продукту. Наведено приклади визначення для декількох видів м'ясопродуктів і сиру. Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.3 + Л950.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
5. |
Сінат-Радченко Д. Є. Теплофізичні властивості розчинів NaCl і CaClVB2D за кріоскопічної температури / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков, К. М. Осадча // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20. - С. 6-12. - Бібліогр.: 7 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л112.331-32
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
6. |
Сінат-Радченко Д. Є. Наближена оцінка термінів зберігання заморожених харчових продуктів / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2. - С. 139-145. - Бібліогр.: 7 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л813.74
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
7. |
Сінат-Радченко Д. Є. Тепловіддача за вимушеного руху води в трубах, каналах і вздовж плоскої стінки / Д. Є. Сінат-Радченко, Н. В. Іващенко, С. М. Василенко // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26. - С. 133-138. - Бібліогр.: 8 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: З312
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
8. |
Сінат-Радченко Д. Є. Тепловіддача води за поперечного обтікання труб і трубних пучків / Д. Є. Сінат-Радченко, Н. В. Іващенко, С. М. Василенко // Харч. пром-сть. - 2020. - № 27. - С. 138-142. - Бібліогр.: 7 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: В365.551.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|