Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Сінат-Радченко Д$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8

      
Категорія:    
1.

Сінат-Радченко Д. Є. 
Тиск і температура хладонів / Д. Є. Сінат-Радченко, Л. П. Ткач // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 32. - С. 25-26. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л112.331-32

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Буляндра О. Ф. 
Спрощений метод визначення тепловіддачі при плівковій конденсації водяної пари / О. Ф. Буляндра, Д. Є. Сінат-Радченко, Л. С. Гапонич // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 45. - С. 67-69. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л112.31 + Л813.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
3.

Сінат-Радченко Д. Є. 
Тепловіддача при перехідному режимі течії рідини у горизонтальних трубах / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, О. М. Недбайло // Пром. теплотехника. - 2014. - 36, № 6. - С. 46-48. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Запропоновано формулу для поправкового коефіцієнта до рівняння тепловіддачі за турбулентного режиму течії рідини у горизонтальних трубах, що надає змогу використовувати це рівняння і для перехідного режиму, враховуючи вплив вільної конвекції на тепловіддачу.


Індекс рубрикатора НБУВ: З312

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14162 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Сінат-Радченко Д. Є. 
Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м'ясо-молочної промисловості / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5. - С. 206-210. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

На підставі оброблення найбільш достовірних експериментальних даних запропоновано просту, але досить точну формулу для оцінювання вмісту вимороженої води в продукті лише за температурою продукту. Наведено приклади визначення для декількох видів м'ясопродуктів і сиру.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.3 + Л950.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Сінат-Радченко Д. Є. 
Теплофізичні властивості розчинів NaCl і CaClVB2D за кріоскопічної температури / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков, К. М. Осадча // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20. - С. 6-12. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л112.331-32

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
6.

Сінат-Радченко Д. Є. 
Наближена оцінка термінів зберігання заморожених харчових продуктів / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2. - С. 139-145. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л813.74

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
7.

Сінат-Радченко Д. Є. 
Тепловіддача за вимушеного руху води в трубах, каналах і вздовж плоскої стінки / Д. Є. Сінат-Радченко, Н. В. Іващенко, С. М. Василенко // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26. - С. 133-138. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: З312

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія: Фізика   
8.

Сінат-Радченко Д. Є. 
Тепловіддача води за поперечного обтікання труб і трубних пучків / Д. Є. Сінат-Радченко, Н. В. Іващенко, С. М. Василенко // Харч. пром-сть. - 2020. - № 27. - С. 138-142. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: В365.551.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського