Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Терзієв С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
| | | | |
1. |
Терзієв С. Г. Дослідження процесу сушіння шламу кави під дією інфрачервоного випромінювання / С. Г. Терзієв, Н. В. Ружицька, В. І. Саламаха, С. А. Малашевич // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 153-158. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Розглянуто склад шламу кави та можливості виділення з нього цінних компонентів. Описано кінетику процесу сушіння шламу під дією ІЧ-випромінення залежно від товщини шару продукту та кількості підведеної енергії. Індекс рубрикатора НБУВ: Л984.09
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Терзієв С. Г. Кінетика процесу екстрагування олії зі шламу кави / С. Г. Терзієв, Н. В. Ружицька // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 1. - С. 130-134. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Розглянуто кінетику процесу екстрагування олії зі шламу кави. Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.122/129
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Терзієв С. Г. Використання мікрохвильових технологій у процесах екстрагування олії кави / С. Г. Терзієв, Н. В. Ружицька // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 175-180. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Розглянуто склад і властивості шламу кави, показано доцільність його переробки. Наведено зразки мікрохвильового обладнання для екстрагування олії кави зі шламу. Наведено характеристики обладнання, методику розрахунку та результати виробничих випробувань. Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.122/129
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Терзієв С. Г. Дослідження гідравлічних і масообмінних процесів при мікрохвильовому екстрагуванні кави / С. Г. Терзієв, Ю. О. Левтринська // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21. - С. 127-134. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Обгрунтовано актуальність екстрагування в мікрохвильовому полі, проаналізовано його переваги порівняно з традиційним високотемпературним екстрагуванням. Отримано математичну модель гідравлічних процесів, яка враховує фактор форми частинок і може бути використана при проектуванні мікрохвильових екстракторів та виборі їх режимів роботи. Підтверджено, що мікрохвильове підведення енергії підвищує частку вилучених сухих речових, що дає можливість говорити про інтенсифікацію процесу екстрагування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л984
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
5. |
Бурдо О. Г. Технології направленої енергетичної дії у процесах зневоднення гомогенних і гетерогенних харчових систем / О. Г. Бурдо, І. В. Сиротюк, Ю. О. Левтринська, С. Г. Терзієв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5. - С. 99-108. - Бібліогр.: 12 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л814.4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|