![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Упатова О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Упатова О. І. Удосконалення технології виробництва соусів емульсійного типу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О. І. Упатова; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 1999. - 18 c. - укp. - рус.Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню та удосконаленню технології одержання соусів емульсійного типу, стабілізованих неіоногенними поверхнево-активними речовинами (НПАР) на основі ліпідів морських гідробіонтів, до складу яких входять жирні кислоти omega-3, що мають лікувально-профілактичну дію. Теоретично та експериментально обгрунтовано технологію одержання НПАР на основі оксиетильованих жирних кислот, виділених з риб'ячого жиру, з різним ступенем оксиетилювання. На підставі проведених досліджень із визначення властивостей одержаних НПАР з'ясовано можливі галузі їх використання. Визначено поведінку НПАР на модельних системах; виявлені закономірності створення прямих емульсій використано у виробництві майонезу. Одержано комплекс даних про органолептичні та фізико-хімічні характеристики низькожирного майонезу з використанням НПАР на основі риб'ячого жиру. Досліджено особливості основних етапів технологічного процесу одержання низькожирного майонезу, збагаченого жирними кислотами omega-3, які входять до складу емульгатора. Індекс рубрикатора НБУВ: Л981
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА304471 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : колект. монографія / О. Ф. Аксьонова, О. В. Александров, О. П. Афанас'єва, Д. В. Білий, В. С. Володавчик, Л. В. Газзаві-Рогожина, Н. І. Гіренко, С. М. Губський, А. В. Глущенко, І. М. Гурікова, В. Ф. Дрель, В. В. Євлаш, С. У. Еркебаева, О. В. Жегус, Н. С. Ілляшенко, С. М. Ілляшенко, С. О. Каплун, О. В. Коновалова, С. М. Кот, Д. П. Крамаренко, Т. А. Лазарєва, М. О. Лишенко, Н. О. Макаренко, А. І. Маринін, І. Є. Морозов, Н. В. Мурликіна, М. О. Науменко, К. С. Олініченко, С. О. Павленко, В. М. Пасічний, О. В. Петренко, І. С. Пілюгіна, В. О. Потапов, О. М. Прядко, Н. Л. Савицька, Г. І. Сєногонова, Л. І. Сєногонова, Д. П. Семенюк, О. В. Суліма, І. Ю. Тарасов, О. А. Товма, Л. Ф. Товма, Д. О. Торяник, А. І. Українець, О. І. Упатова, Б. М. Хамитова, І. В. Цихановська, М. М. Цуркан, О. Д. Черкашин, Д. А. Шведюк, А. У. Шингисов, Н. В. Шматченко, Є. М. Якушенко; ред.: В. В. Євлаш, В. О. Потапов, Н. Л. Савицька, Л. Ф. Товма; Національна академія Національної гвардії України, Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків : НА НГУ, 2020. - 636 c. - Бібліогр. в кінці розд. - укp. - англ.У контексті інноваційного підходу розкрито ключові тренди енергоефективного виробництва, зберігання продуктів повноцінного харчування, а також маркетингових технологій формування та розвитку сучасного ринку. Окремо приділено увагу міждисциплінарним дослідженням за проектом "Наука для армії", реалізованим учасниками освітньо-науково-виробничого кластеру "Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективної переробки та маркетингу", створеного на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі. Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9 + У9(4УКР)306.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА847298 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|