![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Усатюк С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
| | | | |
1. |
Фролова Н. Е. Дослідження пряноароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів / Н. Е. Фролова, С. І. Усатюк, В. О. Усенко, І. М. Мацко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 18. - С. 42-45. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Зазначено, що на всі стадії обробки пряноароматичної сировини поширюється технохімічний контроль, завданням якого є визначення якості сировини відповідно до чинних стандартів або технічних умов для забезпечення високої якості продукції. Ключ. слова: ароматичні речовини, пряноароматична сировина, якість, партія, стандарт, технічні умови Індекс рубрикатора НБУВ: Л981-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Ткачук Н. А. Очищення питної води від іонів заліза природними адсорбентами / Н. А. Ткачук, Л. М. Мельник, В. В. Манк, С. І. Усатюк, З. П. Мельник, О. С. Марценюк // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн. - 2007. - № 5. - С. 66-68. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Наведено результати досліджень процесів поглинання іонів заліза природними дисперсними мінералами: палигорськітом і морденітом. Запропоновано оптимальні технологічні параметри очищення питної води від іонів заліза та науково обгрунтовано механізм іонообміну, показано відсутність появи нових сполук після взаємодії води і адсорбентів. Індекс рубрикатора НБУВ: Н761.104
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж23889 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Усатюк С. І. Визначення масової частки рафінози в мелясі методом тонкошарової хроматографії і фотоколориметрії / С. І. Усатюк, Т. А. Королюк, В. М. Сидор // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 22. - С. 6-7. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Розроблено й атестовано в системі Держспоживстандарту України методику виконання вимірювань масової концентрації рафінози в мелясі за допомогою методу тонкошарової хроматографії та фотоколориметрії. Діапазон вимірювань вмісту рафінози становить від 0,5 до 5,0 %. Границя сумарної відносної похибки 20 %. Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.92-1с
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Пелехова Л. С. Оцінювання загальної антиоксидантної активності рослинних олій / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44. - С. 81-84. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Проведено визначення загальної антиоксидантної активності (ЗАОА) олії соняшникової, оливкової, олій гарбузового насіння та волоського горіху за допомогою доступного та нетрудомісткого фотоелектроколориметричного методу з використанням індикаторної системи Fe(III)-о-фенантролін та жиророзчинного вітаміну E для оцінювання одержаних результатів. Встановлено, що нерафіновані олії, одержані шляхом холодного пресування, мають значно вищу ЗАОА, у порівнянні з тими, які піддавались рафінації. Оцінювання ЗАОА запропонованим методом дозволяє використовувати його у виробничих лабораторіях, що надає змогу контролювати ЗАОА на будь-якій стадії технологічного процесу виробництва олії. Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.12-106
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
5. |
Костенко Є. Є. До питання про контроль якості ковбасних виробів / Є. Є. Костенко, О. М. Бутенко, С. І. Усатюк, Л. В. Цабілева, І. М. Філіпченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46. - С. 44-54. - Бібліогр.: 33 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л927-7
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
6. |
Манк В. В. Оцінка жирнокислотного складу олії волоського горіха після його оброблення в НВЧ-полі / В. В. Манк, Л. Ю. Арсеньєва, С. І. Усатюк, Т. А. Королюк, Г. Л. Дербугова, Є. Р. Заєць // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47. - С. 91-95. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Наведено результати наукових досліджень проблеми застосування електромагнітного поля надвисокої частоти (НВЧ) в технології олії волоського горіха. Жирнокислотний склад олії до і після оброблення в НВЧ-полі визначений за допомогою методу газової хроматографії. Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.126.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
7. |
Королюк Т. А. Технологія олії з волоського горіха з використанням ферментних препаратів / Т. А. Королюк, С. І. Усатюк, А. В. Попова, А. О. Черства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2. - С. 231-234. - Бібліогр.: 5 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.126.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
8. |
Королюк Т. А. Використання газорідинної хроматографії для ідентифікації і виявлення фальсифікацї олії волоського горіха / Т. А. Королюк, Т. Т. Носенко, С. І. Усатюк, Т. А. Костінова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3. - С. 154-160. - Бібліогр.: 8 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.122/129
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|