Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Устинов Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
| | | | |
1. |
Аксьонова І. В. Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві / І. В. Аксьонова, М. М. Антонюк, Ю. В. Устинов, О. В. Стабнікова // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 22-25. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Вивчено можливість використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарській промисловості. Показано необхідність введення цукру в рецептуру тіста та збільшення тривалості розстаювання напівфабрикатів для виготовлення селенозбагачених булочних виробів профілактичного призначення високої якості зі збереженням основних параметрів технологічного процесу. Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.23-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Стабнікова О. В. Вибір режиму культивування хлібопекарських дріжджів на селеновмісному живильному середовищі / О. В. Стабнікова, Ю. В. Устинов, І. В. Ларіонова, М. М. Антонюк, І. В. Ткаченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 12-14. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Досліджено вибір оптимального режиму внесення джерела селену (у вигляді селеніту або гідроселеніту) в живильне середовище в процесі вирощування хлібопекарських дріжджів для одержання продукту високої якості. Показано недоцільність порційного внесення джерела селену в живильне середовище під час виробництва селенозбагачених дріжджів. Рекомендовано застосування одноразового внесення селеновмісного розчину на початку культивування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.23-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Устинов Ю. В. Сухарні вироби оздоровчого призначення / Ю. В. Устинов, В. С. Зубченко, А. Б. Омельчук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 68-70. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Розроблено технологію здобних сухарних виробів із використанням еламіну; розглянуто вплив еламіну на білково-протеїназний, вуглеводно-амілазний комплекси та кислотність тіста. Досліджено вплив магнітного поля на показники якості тіста із застосуванням еламіну у процесі виробництва сухарів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л839
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Устинов Ю. В. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів НУХТ / Ю. В. Устинов // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 33. - С. 17-19. - укp.Висвітлено наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових домішок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 е(4УКР) л3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|