Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Фучаджи Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8

      
Категорія:    
1.

Фучаджи Н. О. 
Оптимізація технологічного процесу лущення власнокруп'яних культур : Автореф. дис... канд. техн. наук / Н. О. Фучаджи; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон, 2006. - 20 c. - укp.

Проведено теоретичне й експериментальне досліження технологічного процесу лущення власнокруп'яних культур ударом. Проаналізовано конструкції та напрямки удосконалення сучасного обладнання для лущення круп'яної сировини. Здійснено перевірку аналітичних залежностей, що визначають технологічні параметри процесу лущення власнокруп'яних культур ударом за лабораторних і виробничих умов. Визначено оптимальні технологічні параметри процесу лущення власнокруп'яних культур ударом і розроблено рекомендації щодо використання запропонованого процесу в технологічних лініях. Результати наукового дослідження апробовано у цеху виробництва круп Якимівського комбікормового заводу Запорізької області. Показано, що введення у технологічну лінію виробництва круп розробленого процесу лущення дозволяє вилучити з технологічної схеми операції попереднього сортування на фракції та гідротермічної обробки (під час переробки гречки), що значно зменшує загальну енергоємність і скорочує термін виробництва. Економічний ефект для централізованого виробництва становить 13,82 (8,35)* грн/т, а для фермерського господарства - 172,26 (171,24) грн/т.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.02

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА344280 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Олексієнко В. О. 
Визначення раціональних параметрів робочих органів та режимів роботи відцентрової лущильної машини / В. О. Олексієнко, Н. О. Фучаджи, О. О. Коваленко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - 1, вип. 10. - С. 148-152. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Розглянуто методи імітаційного моделювання для визначення раціональних параметрів і режимів роботи відцентрової лущильної машини.


Індекс рубрикатора НБУВ: П072.23-9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Ялпачик Ф. Ю. 
Значення подрібнення у приготуванні корму для тварин / Ф. Ю. Ялпачик, Н. О. Фучаджи, В. О. Мілаєва // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - 3, вип. 10. - С. 43-47. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Визначено роль подрібнення у процесі приготування корму для годівлі тварин.


Індекс рубрикатора НБУВ: П072.911

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Фучаджи Н. О. 
Моделювання процесу подрібнення зерна / Н. О. Фучаджи, А. М. Побігун // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - Вип. 10, т. 9. - С. 201-204. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розглянуто питання моделювання процесу подрібнення зерна у процесі виробництва борошна, круп і концентрованих кормів. Запропоновано параметричну схему процесу подрібнення.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л822.021

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Фучаджи Н. О. 
Сучасний стан та перспективи удосконалення техніки і технології виробництва олії / Н. О. Фучаджи // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - 1, вип. 10. - С. 130-135. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.

Розглянуто питання переробки олійних культур. Наведено результати аналізу сучасного стану технології виробництва олії в Україні.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.12

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Червоткіна О. О. 
Раціональне використання відходів виробництва морквяного соку / О. О. Червоткіна, В. О. Олексієнко, Н. О. Фучаджи // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 216-221. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Розглянуто роль вторинних ресурсів, що одержують під час виробництва морквяного соку. Наведено раціональний спосіб використання відходів сокового виробництва.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
7.

Червоткіна О. О. 
Обгрунтування параметрів робочого органу гранулятора для отримання гранул на основі овочевої сировини / О. О. Червоткіна, В. О. Олексієнко, Н. О. Фучаджи // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 57-62. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Досліджено параметри робочого органа гранулятора з плоскою матрицею. Розглянуто особливості технологічного процесу гранулювання овочевої м'язги зубчатим пресом.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912-5-02

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
8.

Олексієнко В. О. 
Дослідження процесу гранулювання відходів на роторних пресах з плоскою матрицею / В. О. Олексієнко, Н. О. Фучаджи, О. О. Червоткіна // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 235-240. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розроблено методику розрахунку енергосилових параметрів роторних пресів з плоскою матрицею, яка враховує зміни реологічних властивостей матеріалів, що перероблюються, які відбуваються внаслідок термонагріву та використання в матриці каналів змінного перерізу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.9 + Л961.909

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського