Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Харітон Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Харітон Т. Я. 
Електрохімія : Конспект лекцій / Т. Я. Харітон; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2005 - (Конспекти лекцій). - Бібліогр.: с. 30. - укp.

Наведено теоретичні матеріали, що стосуються проблем правильного знаходження продуктів хімічних реакцій, обгрунтування за допомою електродних потенціалів перебігу окисно-відновних процесів, набуття навичок знаходження стехіометричних коефіцієнтів. Розглянуто якісні та кількісні характеристики окисно-відновних реакцій, досліджено електроліз і різні види корозії металів.

Приведен теоретический материал, касающийся проблем правильного нахождения продуктов химических реакций, обоснования при помощи электродных потенциалов протекания окислительно-восстановительных процессов, приобретения навыков нахождения стехиометрических коэффициентов. Рассмотрены качественные и количественные характеристики окислительно-восстановительных реакций, исследованы электролиз и разные виды коррозии металлов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Г57я73-2

Шифр НБУВ: Р106968 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Українець А. І. 
Особливості структури пектину, виділеного з білокачанної капусти / А. І. Українець, І. О. Крапивницька, Т. Я. Харітон, Н. Г. Харітон // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 28-31. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Вивчено капусту, як джерело харчових волокон, в тому числі, пектину, наведено порівняльні аналітичні характеристики бурякового, яблучного, цитрусового пектинів з капустяним. Досліджено особливості будови капустяного пектину за допомогою методу ІЧ-спектроскопії.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л848 + Л912.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Українець А. І. 
Розроблення способу отримання мафінів оздоровчого призначення / А. І. Українець, Т. Я. Харітон // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20. - С. 100-106. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.

Підтверджено доцільність використання вторинної сировини цукрового виробництва (пектин бурякового жому) та пюре столового буряку в технології мафінів, що дозволяє створити продукт з підвищеною сорбційною здатністю до іонів двовалентного свинцю з приємним смаком і зовнішним виглядом.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського