![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Харітон Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Харітон Т. Я. Електрохімія : Конспект лекцій / Т. Я. Харітон; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2005 - (Конспекти лекцій). - Бібліогр.: с. 30. - укp.Наведено теоретичні матеріали, що стосуються проблем правильного знаходження продуктів хімічних реакцій, обгрунтування за допомою електродних потенціалів перебігу окисно-відновних процесів, набуття навичок знаходження стехіометричних коефіцієнтів. Розглянуто якісні та кількісні характеристики окисно-відновних реакцій, досліджено електроліз і різні види корозії металів. Приведен теоретический материал, касающийся проблем правильного нахождения продуктов химических реакций, обоснования при помощи электродных потенциалов протекания окислительно-восстановительных процессов, приобретения навыков нахождения стехиометрических коэффициентов. Рассмотрены качественные и количественные характеристики окислительно-восстановительных реакций, исследованы электролиз и разные виды коррозии металлов. Індекс рубрикатора НБУВ: Г57я73-2
Шифр НБУВ: Р106968 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Українець А. І. Особливості структури пектину, виділеного з білокачанної капусти / А. І. Українець, І. О. Крапивницька, Т. Я. Харітон, Н. Г. Харітон // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 28-31. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Вивчено капусту, як джерело харчових волокон, в тому числі, пектину, наведено порівняльні аналітичні характеристики бурякового, яблучного, цитрусового пектинів з капустяним. Досліджено особливості будови капустяного пектину за допомогою методу ІЧ-спектроскопії. Індекс рубрикатора НБУВ: Л848 + Л912.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Українець А. І. Розроблення способу отримання мафінів оздоровчого призначення / А. І. Українець, Т. Я. Харітон // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20. - С. 100-106. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.Підтверджено доцільність використання вторинної сировини цукрового виробництва (пектин бурякового жому) та пюре столового буряку в технології мафінів, що дозволяє створити продукт з підвищеною сорбційною здатністю до іонів двовалентного свинцю з приємним смаком і зовнішним виглядом. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|