Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Хоренжий Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
Категорія:    
1.

Гончаренко В. В. 
Дослідження змін якості комбікормів із включенням насіння соняшника при зберіганні / В. В. Гончаренко, Н. В. Хоренжий // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 2. - С. 24-26. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Досліджено якісні перетворення жирової складової комбікормів із додаванням насіння соняшника в процесі зберігання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л824-106

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Хоренжий Н. В. 
Розробка технології виробництва комбікормової продукції з використанням кормових трав для великої рогатої худоби : Автореф. дис... канд. техн. наук / Н. В. Хоренжий; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2006. - 18 c. - укp.

Запропоновано й науково обгрунтовано нову енергоощадну технологію виробництва комбікормової продукції для великої рогатої худоби, яка передбачає гранулювання й екструдування сумішей з різкою кормових трав. Згідно з даною технологією енергоощадження досягається завдяки сумісному пресуванню (подрібненню) у пресах-грануляторах і екструдерах кормових сумішей і комбікормів-концентратів відповідно з використанням кормових трав без їх попереднього або наступного сушіння. Зазначено, що розроблена технологія забезпечує ефективне використання кормових трав у складі кормових сумішей у кількості до 15 %, комбікормів-концентратів - 20 %.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л824.2-3 + П60-451.89

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА341751 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Єгоров Б. В. 
Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь) : підруч. для студентів ВНЗ напряму "Харчова технологія та інженерія" за програмами бакалаврів і спец. "Технологія зберігання та переробки зерна" за програмами спеціалістів і магістрів / Б. В. Єгоров, А. О. Кочетова, Т. О. Величко, Н. В. Хоренжий, В. В. Сусло. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2013. - 445 c. - Бібліогр.: с. 349-351 - укp.

Наведено основні положення організації технохімічного та технологічного контролю комбікормових виробництв, характеристику та вимоги до приймання, розміщення, зберігання і контролю сировини та готової продукції. Подано рецепти комбікормів та методи їх розрахунку. Обгрунтовано основні принципи організації контролю технологічного процесу та управління якістю, ветеринарно-санітарного контролю, що забезпечує не тільки високу продуктивність тварин і птиці, а також можливість виробництва "здорової" тваринницької продукції для людства. Описано методи боротьби із мікотоксинами. Сформульовано основні положення з організації кількісно-якісного обліку сировини і готової продукції.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л824 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА782250 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Технологія та оцінка якості зернових продуктів : монографія / Д. О. Жигунов, О. С. Волошенко, І. В. Брославцева, А. О. Донець, М. О. Ковальов, В. П. Ковальова, Ю. Я. Кузьменко, І. О. Кустов, Д. Ф. Марченков, С. М. Соц, І. Г. Топораш, Н. В. Хоренжий, Ю. Д. Чумаченко; ред.: Д. О. Жигунов, О. С. Волошенко; Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса : Олді Плюс, 2021. - 353, [10] c. - Бібліогр. в кінці гл. - укp.

Висвітлено інноваційні шляхи вирішення актуальних питань, що стають перед борошномельною та круп'яною промисловістю. Наведено результати наукової роботи за основними напрямами кафедриТехнології переробки зерна: моніторинг та систематизація показників якості української пшениці й борошна та наукове обгрунтування їх цільового призначення, удосконалення технологічних процесів виробництва борошна та крупів з розширенням асортименту, створення та розвиток концепції виробництва борошна та сумішей з борошна спеціального призначення із заданими показниками якості, розробка інноваційних та енергоефективних технологій виробництва зернових продуктів підвищеної біологічної цінності з традиційної та нетрадиційної зернової сировини, переробка нетрадиційної сировини в круп'яні продукти та борошно, оцінка та експертиза сировини та готової продукції борошномельних і круп'яних заводів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л82-306

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА851977 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу : монографія / Н. Й. Басюркіна, Н. С. Бєлали, Т. В. Бордун, Ю. О. Бровкіна, О. Є. Воєцька, О. С. Волошенко, О. С. Гончар, Л. В. Гордієнко, С. В. Гушан, А. В. Дорошенко, А. Л. Драч, Д. О. Жигунов, Р. Зейналов, Ю. В. Іванченко, К. Г. Іоргачова, Г. В. Карпінська, О. О. Коваленко, Т. В. Константинова, К. І. Корчагіна, Є. О. Котляр, О. Р. Котюжинський, І. О. Кулькіна, В. В. Малишкін, О. І. Мащенко, А. В. Молдован, Ю. В. Моргунова, Л. С. Приходько, О. Б. Просолович, Т. В. Савченко, А. Д. Салавеліс, Т. В. Свистун, В. І. Соколова, С. М. Соц, Л. М. Тележенко, О. С. Тітлов, Н. В. Турленко, Н. В. Хоренжий, В. А. Шалений, М. В. Швець, Ю. В. Швець, К. В. Шикунова; ред.: Ю. О. Бровкіна; Одеська національна академія харчових технологій. - Київ : Гуляєва В. М., 2020. - 150 c. - Бібліогр. в кінці гл. - укp.

Розглянуто теоретичні та прикладні питання інноваційно-інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці України. Досліджено інвестиційну привабливість харчових, переробних та аграрних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу в регіонах України. Проаналізовано сучасний стан і перспективи розвитку закладів громадського харчування. Обґрунтовано пропозиції стосовно інноваційно-інвестиційного розвитку бізнес-структур в умовах трансформаційної економіки.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-55 + У9(4УКР)306.7-56

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА853042 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського