Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Хіврич Б$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Арсеньєва Л. Ю. 
Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, Н. П. Бондар, В. М. Махинько, Б. І. Хіврич, В. Ф. Доценко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 51-54. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.43

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Арсеньєва Л. Ю. 
Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва / Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко, Б. І. Хіврич, В. Ф. Доценко // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 26-27. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Досліджено вплив різних носіїв селену на бродильну мікрофлору напівфабрикатів хлібопекарського виробництва. Одержано результати, які дозволяють прогнозувати певне підвищення якості хлібобулочних виробів, збагачених селеном за допомогою солоду сої, що містить селен.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Хіврич Б. І. 
Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої / Б. І. Хіврич, А. І. Українець, О. В. Олексійчук // Харч. пром-сть. - 2007. - № 5. - С. 5-8. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

Висвітлено результати досліджень процесів сортування, миття, замочування та пророщування зерна сої (ЗС), за якими визначено раціональні технологічні режими солодорощення ЗС за промислових умов. Установлено вплив фракційного складу, травмування оболонки зерна, інтенсивності дихання на процеси солодорощення сої.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л870.22

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського