1. |
Чудік Ю. В. Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ю. В. Чудік; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2002. - 20 c. - укp.Розроблено технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів з вмістом ячмінного борошна від 50 % до 100 % для заміни пшеничного борошна. За результатами проведених досліджень встановлено доцільність використання сумісної дії ацетату натрію та гліцерину для покращання структурно-механічних властивостей тіста та готових виробів. Визначено раціональні концентрації додатків до маси борошняної сировини - від 0,3 - 0,4 % (у разі заміни 50 - 75 % пшеничного борошна) до 0,5 - 0,6 % (у разі заміни пшеничного борошна вище 75 % або повного його виключення). Встановлено вплив додатків на формування якісної продукції на всіх етапах технологічного процесу. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л865
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА320699 Пошук видання у каталогах НБУВ
|