Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Чудік Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Чудік Ю. В. 
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ю. В. Чудік; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2002. - 20 c. - укp.

Розроблено технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів з вмістом ячмінного борошна від 50 % до 100 % для заміни пшеничного борошна. За результатами проведених досліджень встановлено доцільність використання сумісної дії ацетату натрію та гліцерину для покращання структурно-механічних властивостей тіста та готових виробів. Визначено раціональні концентрації додатків до маси борошняної сировини - від 0,3 - 0,4 % (у разі заміни 50 - 75 % пшеничного борошна) до 0,5 - 0,6 % (у разі заміни пшеничного борошна вище 75 % або повного його виключення). Встановлено вплив додатків на формування якісної продукції на всіх етапах технологічного процесу.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА320699 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського