Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Шарпе Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Шарпе Г. О. 
Розробка технології швидкозаморожених напівфабрикатів із замороженої м'ясної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Г. О. Шарпе; МОНМС України, Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 c. - укp.

Науково обгрунтовано й експериментально доведено доцільність використовування замороженого блочного м'яса без розморожування у виробництві швидкозаморожених напівфабрикатів. Одержано нові дані про стан води, білків, кристалоутворення, мікроструктуру тканин м'яса у разі доморожування м'ясної сировини. Визначено вплив температури сировини за її технологічної переробки на якісні показники готової продукції, що дозволяє встановити раціональні технологічні параметри. На основі аналітично-експериментальних досліджень одержано нові дані щодо позитивного впливу використання замороженої сировини на харчову та біологічну цінність, зниження зашкоджуючої дії заморожування на білки м'яса, розвиток окисного псування жирів, втрати маси та мікробіологічні показники за тривалого зберігання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.216 + Л924

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА395076 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського