Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Шлапак Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Шлапак Г. В. 
Розробка функціональних залізовмісних м'ясних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Г. В. Шлапак; МОНМС України, Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 18 c. - укp.

Наведено результати розробки технологій біологічно активних добавок антианемічної спрямованості на основі крові забійних тварин та виноградних вичавок, а також дієтичних м'ясних продуктів із їх використанням. Встановлено підвищення стабільності гему в результаті зміни вторинної структури білків у процесі утворення білково-поліфенольних комплексів у системі кров - виноградні вичавки. Розроблено технології двох видів добавок антианемічної спрямованості — "Біогем" та "Гемовін", визначено строки їх зберігання. Досліджено показники якості, безпеки, біологічної цінності, а також клінічну апробацію добавок. Опрацьовано базові рецептури м'ясних виробів з урахуванням вимог до продуктів, збагачених залізом, а також встановлено раціональні масові частки добавки "Гемовін" для паштетів і котлет антианемічної дії. Проведено промислову апробацію м'ясних продуктів, які розроблялися.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л929.2 + Л987

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА394686 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського