Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Юкало А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
Категорія:    
1.

Ковбаса В. М. 
Методи ідентифікації білків казеїнового комплексу / В. М. Ковбаса, А. В. Юкало // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 37/38. - С. 12-16. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Проведено ідентифікацію білків казеїнового комплексу з використанням методів гельфільтрації, іонообмінної хроматографії та електрофорезу в ПААГ. На підставі порівняння одержаних результатів показано переваги та недоліки цих методів під час визначення загального казеїну і окремих казеїнових фракцій.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.1

Рубрики:
  

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Юкало А. В. 
Біоактивні пептиди протеїнів сироватки молока корів (Bos taurus) / А. В. Юкало, К. Є. Дацишин, В. Г. Юкало // Biotechnologia Acta. - 2013. - 6, № 5. - С. 49-61. - Бібліогр.: 77 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: П527.397.2 + Л95-106

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж100178 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
3.

Сторож Л. А. 
Електронна мікроскопія нативних казеїнових міцел / Л. А. Сторож, А. В. Юкало // Біологія тварин. - 2011. - 13, № 1/2. - С. 436-440. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Досліджено казеїнові міцели, виділені в системі вода - білки молока - пектин. За допомогою електронної мікроскопії розраховано середній частинковий діаметр міцел білкової фази, одержаної у разі розшарування даної системи, та міцел знежиреного молока. Середній діаметр виділених міцел становив 23,60 нм, середній діаметр міцел молока - 24,84 нм. Проведені дослідження показали, що казеїнові міцели у знежиреному молоці та білковій фазі мають подібні форму і розміри.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-101

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж23570 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Юкало А. В. 
Протеїни казеїнового комплексу молока корів (BIBos taurusD) як попередники біологічно активних пептидів / А. В. Юкало, Л. А. Сторож, В. Г. Юкало // Біотехнологія. - 2012. - 5, № 4. - С. 21-33. - Бібліогр.: 91 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-101

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж100178 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
5.

Юкало А. В. 
Специфічність дії приклітинних протеїназ лактококів по відношенню до казеїнових фракцій / А. В. Юкало, О. Й. Цісарик // Біологія тварин. - 2015. - 17, № 3. - С. 139-144. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-101

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж23570 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського