Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Янчевский В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Янчевский В. К. 
Производство и использование пищевых добавок в питании человека / В. К. Янчевский // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 7. - С. 61-66. - рус.

Викладено проблеми виробництва та використання харчових домішок у раціонах харчування. Наведено класифікацію харчових добавок із зазначенням основних технологічних функцій. Висвітлено наукові розробки УкрНДІспиртбіопроду в галузі виробництва та застосування нових біологічно-активних харчових домішок.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.02 + Л987

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Янчевский В. Я. 
Экономические и технологические аспекты проблемы развития спиртовой и ликеро-водочной промышленности Украины / В. Я. Янчевский, С. Т. Олийничук, В. В. Сосницкий // Вісн. аграр. науки. - 1998. - № 10. - С. 57-61. - рус.

Проаналізовано стан підприємств спиртової і лікеро-горілчаної промисловості України, йдеться про чинники, що впливають на технічний і економічний розвиток підприємств, що здійснюють багатопродуктове виробництво спирту із цукро-крохмалевмісної сировини. Наведено перелік науково-технічних проблем галузі, розв'язання яких дасть змогу підвищити ефективність виробництва завдяки поліпшенню якості цільових продуктів, зниженню їх собівартості за економії сировини та енергетичних ресурсів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л873,0 + У9(4Укр)306.752

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського